Ahad, 16 Jun 2013

[EDISI SUPER SENGAL] SIAPALAH BUAT BLACK OPS NI YE!!

kadang-kadang kesengalan seorang yang cuba untuk mencari popular ni banyak beb, dah dah di alam maya, cara paling berkesan adalah mencari pasal dengan ikon popular, dah ni aku tunjukkan gambar ikon pendakwah terkenal ustaz azhar idruz yang di katakan pengikut al-arqam.. huk aloh

aku rasa yang buat ni adalah golongan yang anti dengan bn, sebab mereka tau, kalau petik ustaz azhar makin berselirat orang akan marah, ye lah ikon popular tu beb, tu sebab taktikal black ops yang gagal konon nak kaitkan orang yang buat ini adalah pengyokong kuat bn. ceh.. fail!!

nak edit pun kena lah trill, ini hahaha.. kantoi melantun-lantun, lepas tu tuduh penyokong kerajaan buat, huk aloh.. ini macam kena belajar lagi macamana nak buat black ops yang real... keh keh..

jadi biasalah kan.. alam maya!!


ps: sudah lama perasan black ops geng-geng red bean army ni!!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan