Rabu, 12 Jun 2013

[GEMPAK] FILEM PACIFIC RIM YANG DI NANTIKAN 12 JULAI INI!!

filem-filem perihal raksasa dan mahkluk besar gedabak yang musnahkan manusia dan harta benda jarang sekali pengarah hollywood nak ketengahkan, ikon mahkluk besar gedabak di dalam filem bermula dari godzilla pada tahun 1998, sebelum tu tahun 1993 bermula era effect dalam filem yang cool iaitu filem jurassic park.

selepas tu ada lagi, pada tahun 2008, filem cloverfield berkisar mahkluk dari laut menyerang new york. gempak juga filem tu.

raksasa dari filem cloverfield

bapak besar hehe, kalau dia lalu dekat penang camne la hai.. mampuih haha

tahun ini, filem di nantikan oleh peminat filem mahkluk besar tahap gaban, kira lagi besar gedabak dari filem-filem yang ada sebelum ini, iaitu filem pacific rim, tayangan seluruh dunia pada 12 julai 2013. yahoooo... aku minat gilos filem gini. kali ni bukan setakat raksasa tu yang besar nak mampus, tetapi, robot mecha yang ala-ala gundam melawan raksasa tu, wah, tak sia-sisa siapa yang biasa tengok cerita atromen.. hahaha... LAYAN..!!!

PACIFIC RIM









ps: super cool !

1 ulasan: