Jumaat, 28 Jun 2013

jongker walk yang buatkan pemimpin melayu jadi bacul!!

pemimpin kita, selalunya

PLAY SAFE!!
PLAY SAFE!!
PLAY SAFE!!
PLAY SAFE!!
PLAY SAFE!!
PLAY SAFE!!
PLAY SAFE!!
PLAY SAFE!!
PLAY SAFE!!


dan pemenangnya biasalah, kita kan duduk dekat negara kiasu.. so apedehal.. ko nak cakap apa? kang cakap banyak kang di tuduh rasist!! kalau lah hang tuah hidup zaman sekarang di ludah je pemimpin yang bacul dengan kiasu!! melayu yang layu, pru13 bukan ke melayu yang on kuat ke, apasal hal jongker walk pun takut gila dengan kiasu, nate lah wei.. blah la..

di penang melayu di tindas seko dok main play safe, kejadahnya bagi bn menang kalau macam ni wei.. aku emosi tul, hal melayu, gerai kena roboh, rumah kena roboh, semua senyap, tu jongker walk punya hal kiasu bersuara, erk... tarik balik tarik balik.. kang masak kita kena buli dengan kiasu.. apa ni?

baik jadi kiasu lah best..betul tak wei!!

DAN PEMENANGNYA...

YES
YES
YES
I LOKE.. HEHE



ps: ahh malasla wei nak story!!

8 ulasan:

  1. Nazri pelancungan dah serang KM Melaka fasal Jongker Walk konon takut hilang pelancung..........Nazri, Nazri......UMNO, UMNO,,,,,Yang tepuk tangan Cina DAP......... HANCUR UMNO

    BalasPadam
  2. Baik tukar dari menteri pelancungan ke menteri pelacuran.. kalau inilah sikap Nazri.. Dia dah melacurkan bangsa dia sendiri.. Puuiiiit. .

    BalasPadam
  3. bengong nazri tu..km melaka nak buka jalan supaya bandar melaka x jem bukan suruh tutup pun jongker street tu...nak harapkan ngo2 melaka

    BalasPadam
  4. ngo2 melayu melaka bangkitlah bantu dan beri sokongan kat km melaka tu..

    BalasPadam
  5. orang kuat umno29 Jun 2013 12:34 PTG

    Orang melayu kena belajar buang 'tongkat' dan ber 'lari' sendiri...

    BalasPadam
  6. Tutup je, apa nk takot, cina pn mmg dh xnk kongsi pape lg ngn org melayu, nk merintah sndiri knon, xguna kita bbaik sangka ngan kaum ni, rupa ada udang blik sudu, slow2 kaum ni buli melayu yg xpnah buruk sangka, jgn lupa lps ni ttup petaling street pulak.

    BalasPadam
  7. Memang jenis menteri half-past-six dan ade beberapa org lagi.

    Tunggulah pemilihan UMNO nanti, tengok siapa yg alhi UMNO pilih !!!

    BalasPadam
  8. hihihi.....

    samada melaka dapat KM yang bacul atau KM yang bangang.

    Bacul sebab jilat balik ludah
    Bacul sebab terkincing bila kena sergah
    Bacul sebab diam bila tukar statement cakap berbelit-belit

    Bangang sebab tak fikir panjang
    Bangang sebab nak balas dendam
    Bangang sebab dah melunjur sebelum duduk

    Apa rasa ludah?
    Sedikit kelat sambil menelan


    hihihi.......

    Apalah malang nasib Melayu Melaka, dapat KM pun ala-ala hangat taik ayam

    hihihi.......

    BalasPadam