Rabu, 26 Jun 2013

KHAS UNTUK PEMIMPIN UMNO!! SEDAR DAN SEDAR BETAPA HEBATNYA DUNIA MAYA!!

NAJIB DAH BAGI TAU LAMA DAH, GUNA ALAM MAYA UNTUK MENARIK PENGUNDI TERUTAMA PENGUNDI MUDA, TAHU TAK, SEKARANG DI SEMUA DI HUJUNG JARI.

tetapi kerana ego, kerana ahh, kita kuat lagi, ahh kita punyai ramai penyokong dan rakat sokong kita jangan risau, kalaulah tak ambil pusing dan umno still lagi macam begini dan tidak memikirkan strategi ampuh, aku percaya tunggu jelah pru14 nanti, nak rasa tumbang tinggi kan ego tu bertingkat-tingkat!!


ps: pakatan rakyat jaga tentera maya mereka macam ditatang minyak yang penuh, tetapi bn/umno anak tirikan tentera maya, sedar dan sedar!!

sumber fb

8 ulasan:

  1. Para pemimpin pr/bn....pedulik kan soh chai dan macai tu....yng penting kekalkan jawatan anda sebagai wakil rakyat...

    Bior leh macai dan soh chai yang bertungkus lumus berperang

    BalasPadam
    Balasan
    1. nak kekalkan sebagai wakil rakyat camner? Keputusan PRU pun takmau terima... angkat sumpah pun sebab nak merasa elaun je...

      Kat Kuala Besut nanti suruh bapak peliwat jangan antar wakil bertanding. Kata SPR penipu... kalau menipu maknanya pertandingan tak adil, jadi BOIKOT je la..... ade brani ke bapak peliwat tu??? Setakat cakap guna mulut bontot boleh la...

      Padam
    2. Dakwat Kekal guna bahan pewarna makanan?

      senangnya kena tipu rakyat Malaysia.

      Ops, bukan aku buat fitnah, Syidan Kasem kata kat parlimen

      Dan jumlah wang rakyat Malaysia dibelanjakan untuk Dakwat Kekal adalah sebanyak RM7.1Juta

      Ops, bukan aku kata, syidan kasem kata kat parlimen

      Bila PR minta nama supplier
      SPR kata rahsia


      hihihi.......

      Padam
  2. Blogger yg pro BN/UMNO mmg banyak tapi kebanyakan nye tak bagus.
    Heading jer gempak tapi isi kosong. Kadang tu fakta tak betul dan Copy paste jer.
    Suka baca Rockybru...Helen Ang....Stop the lies...
    Maaf dengan posting saya ni tapi tujuan hanya untuk motivate para bloggers.
    Write when you really have something to write and please write smart.

    BalasPadam
  3. hahhaahhaahahah sikap ampu bodek cucuk tikam belakang tu la yg menybbkn org melayu marah dgn pihak atasan UMNO..bejuang hnya perot dn kocek sendri serta puak2 mereka!lps tu nk salahkn org lain atas sbb dn salah sendiri.tngk sendiri muka2 dlm PR yg tdiri dp bekas ORG2 UMNO!NILAI2KN LH

    BalasPadam
  4. umno dulu ok tapi umno now fail.bukan bela rakyat tapi bela diri sendiri.menteri pon tak power.pidato fail .pr ramai pidato yg bagus.kalau pr ajak debat lagi bagus,buat live,time tu hetam bagi rakyat menilai.kenapa kita perlu takut.cakap kat tv3 berapi tapi ajak debat takut.rakyat dpt menilai kerana info di hujung jari.....kadang aku tak dapat menepis hujah kawan2 yg pro pr.dr m pon kata org pandai banyak ke pr.

    BalasPadam
  5. Melayu bandar terutama golongan muda,pertengahan dan profesional yg mahir dan aktif bersosial melalui alam Cyber kebanyakannya menyokong PR.Kebanyakan kerusi Umno BN dlm PRU 13 adalah dimenangi di luar bandar dan pedalaman. 70 peratus drpd mereka kurang atau tidak aktif bersosial melalui internet.

    BalasPadam
    Balasan
    1. selagi rakyat bodoh selagi itu bn berkuasa

      Padam