Selasa, 11 Jun 2013

semakin biadab kafir di malaysia ni ye!! silap haribulan facebook akan diharamkan kot!!

nampaknya semakin hari semakin banyak hinaan, cacian serta terlalu biadab terhadap agama Islam dan institusi raja serta orang melayu di Malaysia ni, adakah ini kerja red bean army? mereka dah mulakan fasa demi fasa untuk menjahamkan keharmonian dan perpaduan rakyat malaysia berbilang kaum di malaysia, siapa tahu, taktik komunis ni bakal menjadi satu titik hitam buat rakyat malaysia.

jadi pihak berkuasa haruslah tegas dan garang dalam mencari manusia-manusia keparat ini, bahaya kalau tak dibendung, hal agama jangan keterlaluan menghina jadi lain karang!!


ps: kalau lah di negara arab buat macam ni, sampai ke lubang cacing dia cari, sampai cabut lari ke luar negara si kafir ni rasanya, aku percaya ni kerja geng-geng red bean army yang keterlaluan!!

2 ulasan:

  1. Haramkan aje,kalau dah melampau sangat disalahgunakan,tak hadap pun kalau takde facebook.Kalau tak berani ambil tindakan lebih baik haramkan terus.

    BalasPadam
  2. Mrk brani sbb ada org yg ngaku Islam yg dok backing mrk sesgt....malah sgp mnjadi benteng seandainya umat Islam len di Malaysia nak amek tindakan...

    BalasPadam