Selasa, 25 Jun 2013

tu yang aku heran kenapa jari nazri aziz ada 6? fail lagi la macai!!

hehe.. tak sampai 1 hari dah kantoi.. malah nak memalukan menteri pelancongan pun akhirnya dah terungkai, sebelum ni aku tak berapa perasan.. malah ramai blogger dan fbooker macai dok sebarkan kononnya menteri ini lucah lah, tak bermorallah.. moral ketua penipu dia tak sembang pulak, stupid. malah ada otai-otai blogger dan fbooker bn pun terkena kerana percaya. ceh!!

tu yang pelik apasal jari nazri aziz ada 6. edit rupanya nate bewok mu macai.. puih


ps: stupid demn ass punya red bean army

6 ulasan:

  1. humm mana gambar original ? sorry cuma nak tahu je betul ke edit atau memang ori gambar ni..

    BalasPadam
  2. cuba buat kat tangan sendiri mesti jari ibu tak baleh bengkok sampai macam gambar tu

    BalasPadam
  3. Betul...macamana jari boleh ada 6...dah pulak tangan lebih beso dari kepala...ratio tak nagam...

    BalasPadam
  4. Apsl pulak xbole? Cuba seluk kocek depan sluor dn mula kira jari tangan anda, kompom ada 11.(utk lelaki je)

    BalasPadam
  5. Sama je macam macai pembangkang...lansung tak boleh di usik pemimpin dia, begitulah setia dan patuh para pencacai pr/bn kepada pemimipin nya.S

    BalasPadam
    Balasan
    1. Patuh ke atau artikel ni nak menyatakan kebenaran?? Ape ko ni buta eh??

      Padam