Isnin, 1 Julai 2013

kiasu semakin celaka, menghina sultan johor!! kita senyap mentikus lagi!! yeaaaa...

semakin celaka yang babi perangai kiasu-kiasu kurang ajar, bila dap menang, makin keterlaluan bangsa komunis yang perosak perpaduan ini menghina mencaci.

kita diam lagi, kita play safe lagi, kita gelak ketawa lagi, kita buat bodo lagi, ini lah Malaysia, bangsa melayu adalah satu bangsa paling penyabar di dunia ini. berbanggalah!!


ps: kiasu-kiasu baka perosak ini hina polis, sultan, agama Islam dan melayu, diaorang rilek je hina macam negara ni mak bapak diaorang yang punya, pemimpin melayu sekarang bukan zaman tun mahathir dulu, tiada seorang pun dari mereka yang berjiwa jalak lenteng!! semua play safe!!

sumber: my massa

5 ulasan:

  1. Orang Islam jangan takut pada Cina kapir lahanat mereka kapir. Insaalah Allah akan beri kemenangan kepada Islam. Orang kapir adalah orang mati so jangan takut pada orang mati.

    BalasPadam
    Balasan
    1. anon 10.42

      cuba kau cakap apa yang kau tulis ni depan Presiden MCA. Lepas tu mesti aku gelak tengok kau lari tak cukup tanah.

      Takkan takut dgn orang mati......

      hihihi....

      Padam
  2. hahahahahah takat sembang dlm facebok buat pe.KALAU ADA LANCAU CKP DEPAN2 DYMM SULTAN!gang2 JMF cam muka lancau cina beng ni!

    BalasPadam
  3. Mana menteri KDN yang baru. Mereka semua tak kan berhenti mencaci dan menghina selagi tiada sebarang tindakan diambil. Melayu hanya mampu menyalak di alam maya wat apa itulah melayu. Sekiranya perkara ini berlaku di indon mungkin cina cina sudah mampos pak. Wong jowo ojok di sempeleke nek wani cino teko mang jowo gawe onar.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Menteri KDN busy nak jawab saman mamat yag kena lanyak dengan beliau.

      Padam