Isnin, 22 Julai 2013

mana pergi jentera pas terengganu? buang tebiat ke camne!!


semakin hot cerita di kuala besut, ramai di kalangan orang bn pun hairan, di mana perginya pas terengganu? yang ada ramai hadir membantu che long hanyalah dari kelantan, tak habis-habis dengan logo R diaorang la kan, biasalah, royalti kena perjuangakan, nanti kalau dapat, masyuk la.

berbalik dengan che long, muka dia pun susah nak cari bila ada program yang agak besar di anjurkan pas, ait main sorok-sorok ke cane, awat? adakah kerana che long tak pandai bercakap? huk aloh, habis kalau tak pandai nak cari calon kenapa pilih dia untuk lawan 1-1 dengan bn di prk kuala besut?

ai macam-macam pas kerana kuasa.




dari sumber ini gobloq politik

2 ulasan:

  1. Besut ni pelek sket, kwn pnah tnggal dok ngaji kat sana, lebih ke klate dri segi budaya dn tutur, kwn dlu shopping pn kat kota baru, nak ke kuala ganu jauh weh.. kuala besut ni dlu pat kwn ngail udang galah, manyok knangan kat sana, isteri kwn pn org sana weh.. jerteh.

    BalasPadam