Selasa, 23 Julai 2013

syiah semakin menular dengan jayanya di malaysia, tahniah!!


patutlah bila berdemo kalau sekali buat invite bersepah diaorang datang, patutlah bila hal-hal yang merosakkan ukhwah cepat je diaorang sebarkan di facebook, twitter dan blog, rupanya pengikut syiah di malaysia ni dah hampir 1 juta orang? biar betik, semua nak join syiah kerana nikah mutaah je ni, alah bukan tak tau, dah ramai dan dah kongker segalanya nanti, habislah malaysia ni.

syiah bukan boleh di buat main, jangan buat pasal, dah dapat kuasa nanti, lagi haram perangai dia dari orang kafir, ingat banyak contoh keharam jadahnya syiah di dunia arab sana, bila mereka dapat kuasa mutlak, ahli sunnah di buli secukupnya, ini peringatan kepada kita semua, hati-hati dan pihak berkuasa pantau dengan tegas dan keras dengan ajaran syiah ini.

ps: kadang-kadang dunia akhir zaman ini muncullah ramai manusia pendusta agama, jadi syiah adalah salah satunya, aku ada terbaca yang ulama syiah iran ada mengeluarkan fatwa, boleh minum air ketika berpuasa kerana untuk mengelakkan kemudaratan katanya, huk aloh!!

2 ulasan:

  1. Connectify: Teknologi perisian tentera kini untuk pengguna bagi perkongsian internet. Sebagai contoh katakan rakan sebilik anda mempunyai komputer riba yang disambung ke talian internet manakala komputer riba atau tablet anda tidak mempunyai sambungan internet, maka perisian inilah yang anda perlukan. Baca selanjutnya...


    Telefon pintar Sony Ericsson Xperia tawarkan kapasiti 50GB simpanan secara percuma. Pihak Sony Ericsson telah melancarkan promosi bagi pemilik Xperia yakni ruang simpanan berkapasiti sebanyak 50GB secara percuma berasaskan teknologi cloud storage. Baca selanjutnya...


    Telefon pintar berteknologi Android kini turut sama 'berperang' di medan peperangan untuk membantu tentera dengan mengenal pasti lokasi laluan & pasukan yang lain serta membantu membina taktikal sistem pertahanan pasukan. Pihak tentera Amerika Syarikat telah melancarkan versi terbaru prototaip yang diberi nama Army Software Marketplace iaitu sebuah laman web yang menyediakan muat turun aplikasi perisian bagi peranti yang telah disahkan di dalam rangkaian tentera. Baca selanjutnya...


    Syarikat pengeluar BlackBerry, Research In Motion (RIM) mengalami masalah kegagalan servis yang serius dalam sejarah iaitu kegagalan titik tunggal atau istilah 'single point of failure' yang disebabkan oleh bencana alam di beberapa negara bebaru ini.Baca selanjutnya...


    SINGAPURA (AFP) - Rekrut baru bagi pertahanan tentera Singapura di mana tentera udara & tentera laut akan mendapat senjata baru selain senjata api iaitu iPad. Anggota tentera boleh mengunakan kamera terbina dalam Ipad tersebut untuk mengambil foto & klip video di tempat kerja dan memuat naik ke portal dalam talian Angkatan Bersenjata Singapura(SAF), LEARNet. Anggota tentera juga boleh menggunakan bahan media seperti foto dan video untuk melaksanakan penilaian selepas latihan atau misi.
    Baca selanjutnya...

    BalasPadam
  2. Bior lah banyak macam mana pon syiah kat malaysia nie....asalkan dia tak kacau pm, sebab rakyat malaysia lebih sayangkan pm daripada aqidah nya sendiri...T

    BalasPadam