Jumaat, 16 Ogos 2013

BUNUH ISTERI DAN UPLOAD GAMBAR MAYAT ISTERI DALAM FACEBOOK!! GILA KONGKANG!!

dunia semain gila badas..


Derek Medina, Seorang lelaki di Florida ditahan berkaitan dengan pembunuhan isterinya selepas memuat naik gambar mayat isterinya yang berlumuran darah di laman Facebook beliau, beliau memuat naik gambar pembunuhan isterinya kerana ingin menjadi terkenal.
Dalam mesej yang muncul di akaun Facebook peribadi beliau, Derek Medina mengaku membunuh isterinya,Jennifer Alfonso.
“Saya akan ke penjara atau menjalani hukuman mati kerana membunuh isteri saya, selamat tingggal semua, dan anda akan melihat saya dalam berita, “
“Isteri saya telah menumbuk saya dan saya tidak akan berdiam diri lagi, jadi saya melakukan apa yang patut saya lakukan saya harap anda faham.”katanya.
Medina memuat naik gambar menunjukkan isterinya terbaring di dapur dengan darah yang meliputi wajah dan tangan kirinya dengan komen: ‘. Rip Jennifer Alfonso’


ps: memang dah gila kot suami orang ni.. huh!!

sumber klik sini

4 ulasan:

  1. Ni psikp ni..di negara barat byk org psiko..luar nampak cam normal dan ada masa ada personaliti yg n nmpk sempurna..tp dia ada split personaliti.
    Lebih terok dari gila..org gila..kita tau dah..

    BalasPadam
  2. kami rakyat marhaen yang menyokong UMNO cukup tak puas hati perlantikan Azeez Rahim sebagai pengerusi tabung haji. Memang betul Azeez banyak buat kerja kebajikan , tapi dunia perniagaan dengan hal-hal kebajikan ni tak serupa. Lagipun Azeez ni ada 'history' yang tak enak didengari . Takkan lah kita nak ungkit balik cerita2 macam tu ?? Seboleh-bolehnya tak nak malukan Azeez, harap dia boleh fikir sendiri untuk berundur sebelum orang buat pembongkaran. Saya dengar sekarang ni pembangkang sekarang ni dalam diam2 sedang kumpul maklumat pasal Azeez , dan jangan terkejut kalau mereka juga ada gambar2 sebagai bukti . Azeez berundur lahh dari Tabung Haji , jadi je pengerusi di agensi2 lain tapi bukan Tabung Haji . Saya rasa Ali Rustam lebih layak seratus kali dari Azeez untuk terajui tabung haji.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dulu dalam satu temuramah akhbar , Azeez Rahim dengan lagaknya mengaku dia mempunyai Ijazah perniagaan dari sebuah University tertua di US iaitu University Preston , lepas tu dia terkantoi bahawa Univesity Preston ni mmg ada tapi universiti yang jual ijazah . Maknanya Azeez dalam menaikkan imej dia sanggup beli ijazah dari universiti preston ni . Apa cerr , ini ka orang yang ada kredibiliti ? Dalam laman web tabung haji masa Azeez jadi salah sorang lembaga pengarah, dipaparkan latar belakang pendidikan ada degree dalam Universiti Preston , tup tup lepas terkantoi... dia boleh padam pulak maklumat tu dari laman web tabung haji . Baiii ... macam ni ka kerajaan lantik orang jadi Pengerusi Tabung Haji . Benda dah diperkatakan oleh rakyat , tapi muka tebal tak reti nak berundur...memalukan lahhh !!!

      Padam
  3. tukang lantik yg bebal berkarat kot...

    BalasPadam