Khamis, 29 Ogos 2013

PRIMIUM TANAH TERLALU TINGGI, PAKATAN RAKYAT NAK MAKAN DUIT RAKYAT KE? - YB BUDIMAN


Pemilik terkejut dan merungut, Menduduki Tanah Tol, keluasan 457 meter persegi premium hampir RM30,000. 

sebenarnya, kita semua tau, yang kerajaan gagap di selangor ni pelaburan dah le menurun, hanya harap rumah urut je, hehe.. tu pasal, apa semua mereka nak kasi up harga, dari sewa pasar malam, dari tapak peniaga, lesen, tempat letak kereta yang dulu free (ada lokasi tertentu) sekarang dah wajib kena bayar.

TERBARU PREMIUM TANAH YANG TERLALU TINGGI, YANG JADI MANGSA RAKYAT SUSAH JUGA, CHILAOK PUNYA KERAJAAN SELANGOR!!

tahniah buat YB Budiman Mohd Zohdi yg sentiasa prihatin memperjuangkan masalah-masalah rakyat... jika kita lihat di FB YB budiman, boleh dikatakan setiap minggu beliau memperjuangkan masalah penduduk. YB muda seperti ini lah yg harus kita beri sokongon & dorongan agar ia menjadi ikon kpd pemimpin-pemimpin umno yang lain seterusnya membuka mata penduduk negeri selangor.

bermula dari sekarang juga kita perlu bongkarkan saja kebahlolan kerajaan selangor.. sembang kasi kencang je kata ada simpanan RM2 billion.. pooodah..

4 ulasan:

  1. premium rumah urut tak nak naik ke? ada syer kot, hik hik.

    BalasPadam
  2. Dah nak buat macam mana...pilihan rakyat Selangor sendiri ! Mereka ingat PKR lebih baik dari BN....kesiaaaaannnnn !!

    BalasPadam
  3. Dah mejority pilihan rakyat Selangor menolak BN terima sajalah,Lain kali fikir dulu biar selamat anak cucu dikemudian hari.

    BalasPadam
  4. Yang menyokong dan memenangkan fuckatan di Selangor adalah pengundi-pengundi cinabeng rasis yang berduyun-duyun termasuk dari kalangan ahli MCA dan Gerakan yang belot.

    Yang mengalahkan UMNO sendiri di Selangor di sebabkan pengkhianatan segelintir ahli dan penyokong yang kecewa tak dapat jadi calon dan marah sebab peruntukkan dana pilihanraya yang diselewengkan oleh pihak tertentu.

    Akhirnya kerana nak menolak pemimpin UMNO/Bn yang didakwa buruk maka dapatlah pemimpin fuckatan yang lebih teruk dan perangai macam beruk.

    Itulah hakikatnya.

    BalasPadam