Khamis, 8 Ogos 2013

strategi chilahanat kiasu nak laga-lagakan pak lah dan tun mahathir!!

aku perasan juga, jadahnya tetiba muncul pulak buku bertajuk "Awakening: The Abdullah Badawi Years in Malaysia" di pasaran, buku tersebut memang berniat nak laga-lagakan bekas perdana menteri yang kita segani, tun abdullah dan tun mahathir!!


baca seterusnya disini... klik

2 ulasan:

  1. Aku pun heran dgn Pak Lah Islam Hadhari ni, mcamana dia bole benarkan diri dia dimanupilasi oleh pihak yg ada agenda tertentu.. skarang dia dah ada wakil dlm kabinet, menantu dia sndiri, harap wakil dia pun xtersangkut paut dgn pihak2 yg ada agenda trtentu wlupun dh nampak sumthing is wrong with him..

    BalasPadam
  2. Najib pun 1.. dah terang benderang cina mnolak perpaduan dgn melayu, terang benderang jugak diorang akan tolak Islam dan malaysia adalah negara brpaksikan Islam, mana pegi smangat jihad najib? Kita adalah khalifah dibumi Allah ini, najib sbagai pmimpin btangugjwp mjaga waris toknenek moyang kita, benti2 menjaga cukup ke tak colok puak kafirun tu, kita fokus je pada tujuan kita dihidup dan dimatikan nanti, aku sanggup x undi Pas dulu sbab Pas brciumulut dgn harbi, tapi Umno pulak yg lembik, harap PAU nt ada perubahan, pdulikan le mereka yg mnolak prpaduan, ini bumi Allah..dan kita adalah khalifah!

    BalasPadam