Isnin, 19 Ogos 2013

WA TAPAU SEBAB INI PLEE.. - LAGI GAMBAR SPISIS MENAPAU DI RUMAH TERBUKA HARI RAYA...

tala hai la, ini kan plee apa kisah, wa punya keluarga kat lumah mau makan juga, haiya... malu? haiya malu? apa itu malu? wa tatak memahami nyer adui!!

YES
YES
YES

HATI WA MANYAK SHINANG.. HAHA

sumber gambar di facebook

ps: gambar di snap semasa rumah terbuka tun mahathir semalam, hehehe... perangai, apa nak buat, diaorang ni kan makan binatang tu.. kalau makan pun faham-faham jelah.. haha... tapi bukan semua macam ni, ada yang reti adab, tapi yang tak reti adab biasalah, sekolah kat mana, tinggal kat mana, bercampur dengan siapa.. hehe..

5 ulasan:

  1. 2x5 jer admin. well, mungkin mereka yg leading tapi kita pun tak jauh di belakang

    pagi tadi dlm siaran radio Sinar FM ada seorg perempuan melayu cerita yg beliau serta keluarga hadir ke open house tun m. apa yg sedih, tanpa rasa bersalah dia boleh bgtau yg dia pun tapau makanan di majlis tu. alasan? kalu tak silap nak elak pembaziran.

    tak mau komen lebih2 cuma terfikir. tuan rumah dah bagi izin ke ko nak tapau2 tu?

    apeez

    BalasPadam
  2. adab ni tak kira cina ke melayu ke india ke...sama je kalu tak beradab..

    BalasPadam
  3. You are what you eat. Eat pig/pork, act like one.

    http://www.youtube.com/watch?v=32b19s2hH7o

    BalasPadam
  4. standard la...kalau dah asal spesis pemakan bangkai babi...babi kan kuat melantak!!!! tak kan kemana perangai tu.....malu, adab sopan tolak ketepi....

    BalasPadam
  5. Nk buat mcmana, manusia ni sifat kemaluan dia pbagai tahap, aku yakin klu Tun M ada kat dpan dia masa tapau tu Tun M pun sengeh je, nk larang kang jatuh pulak airmuka Tun M(bukan yg tapau), sabo je mlayan karenah rakyat malaysia tanpa kemaluan tu.

    BalasPadam