Isnin, 23 September 2013

ABBY NI NAK POPULAR JE!! CARA MACAI aka PEKAKAS JIBRAUN NAK MINTA PERHATIAN!!

sebenarnya kalau tengok jenis-jenis macai pekakas jibraun dari pr, memang pesen gini, bercakap mereka je lah yang betul walau mereka sah baru korek taik idung lepas tu makan, masin katanya!! sebab apa jadi gini? mereka ni nak perhatian, perhatian supaya orang selalu berkunjung ke twitter/fb/blog mereka..

salah sorang macai aka ustazah celop, abby abadi, alah dari dulu lagi memang style dia memang gini, bila dia buat ayat-ayat sakitkan hati orang lain, menghina orang lain, geng-geng macai pr yang lain akan mengangkat dia macam Tuhan.. keh keh.. inilah pesen sempudal badas dari golongan ego bahlul yang akan buat, buat, lagi dan lagi!!!

lagi jadi bangang lagi orang suka? ok la.. tu sebab dalam pr, golongan sama je, dari pemimpin sampai anak buah, otak pesen tetap sama, otak kat lutut!! keh keh keh


ps: lagi di layan lagi seronok dia, cilahabeng punya manusia.. haha

4 ulasan:

  1. abby yang memalukan kaum wanita. apa saja yang keluar dari mulut dia, menampakkan lagi kebodohannya. dunia akhir zaman. yg bijak pandai kurang bercakap. yg bodoh wal bahalul terlebih rajin la pulak bercakap

    BalasPadam
  2. POPULAR KE??????????????

    RASANYA DIAM ITU LEBIH BAIK DAN LEBIH POPULAR APABILA KITA TELAH NIAT UNTUK BERHIJRAH KE JALAN YANG DIREDAI ALLAH......

    BalasPadam
  3. Riak dgn slogan 'mencari Redho Allah' tp kerja buat mencari kemurkaan Allah, mulut jahat suka hina org lain, seolah dia sudah yakin dpt jaminan Syurga.. inilah spesis2 'tarbiah' PAS munapik.. tk sedar diri, hnya nampak keburukan org lain..

    BalasPadam
  4. mencari redha Allah bukan cam tu kak. itu mencari kemurkaan Allah namanya. tuduh-tuduh, kalau tak betul, ke neraka jahanam tempatnya. maki hamun, perleceh orang lain, benci dan paling teruk hasut orang lain supaya membenci, neraka jugak tempatnya. aku rasa utk dapatkan redha Allah, paling utama usahakan supaya sejarah-sejarah lama semasa akak dalam dunia glamour artis tu dipadamkan. dalam google, gambar2 akak tak bertudung, seksi meksi, nampak eset yg tak patut bukan muhrim nampak, usahakan supaya dipadamkan. hatta jika terpaksa dipadam dengan seluruh darah yg mengalir dalam tubuh akak, wajib juga dilaksanakan. barulah kena dengan Mencari Redha Allah. tak gitu kak!!!

    BalasPadam