Rabu, 18 September 2013

kuat betul mandrem dap dalam pas ye!! sampai ulama pun mereka kitai!! sekalung tahnia....

pas semakin liberal, syiah pun ye juga, ulama semakin dipencilkan, ulama dah diibaratkan tiada kuasa, malah ulama di dalam pas mereka anggap sebagai ajen umno, korang tengok game penjilat dap dan bang non ni beb, apalah yang mandrem oleh dap sampai pemimpin pas macam hadi, salahuddin, stopa... (kantoi dah) tunduk aja dengan arahan mereka, gila badas punya politik!! habis jual kati.. gila gila!!!


ps: kalimah Allah dia kata ya untuk kristian, bumiputra di lebihkan dia kata tak betul, apa kejadahnya pas ni? impian mereka satu je asalkan umno jangan dibuat kawan.. binawe punya manusia!! puih!!

11 ulasan:

  1. Beribu-ribu tania, DAP sulah bejaya.

    BalasPadam
  2. Teman juge seorang penyokong PAS. Tetapi mulai hari ini teman dan sahabat2 teman istihar bahawa PAS tak boleh pakai. Haji Hadi yang kami harap jadi pembela Islam dan bangsa melayu lebih kedepan daripade UMNO, ternyate hanye seorang pakturut yang takde harge diri sebagai melayu sejati.

    Terlalu memburu kuase sekali gus menguasai harta dunia. Same seperti asas perjuangan DAP dan PKR. Kuase kemudian harte. Nampaknye itulah matlamat Pas sekarang..Silapnye PAS dipimpin Haji Hadi yang lemah.

    Teman kene cari platfom lain untuk perjuangkan islam dan melayu dalam tanah air ini.

    By;Al-Zuhdi

    BalasPadam
  3. Sampai bila PAS sanggup diperbodohkan??? ...dah takde maruah ke PAS ni..???

    BalasPadam
  4. Inilah dikata ...BAHLOL SIYASI..
    Bravo..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yang betul dan paling bijak....macam mana pulak?

      Padam
  5. hah ha nape la gini, Harun Kata kajian yg dia buat nak pastikan PAS dominan dlm Pakatan Rakyat. Tanya lah semua rakyat Malaysia sekarang, siapa yang dominan PAS ? PKR ? atau DAP.. jawapannya sendiri tau. Ternyata makin lama makin bahalul

    BalasPadam
    Balasan
    1. Pakatan rakyat semua boleh bersuara, xde sape yg dominan. Tu baru la adil...

      Padam
  6. Dalam bab ni ulama pas mana boleh lawan ulama umno.
    Dari segala segi ulama pas sangat jauh ketinggalan berbnding ulama umno.

    BalasPadam
  7. Masih mencari Hizbullah sebenar spt yg disebut dlm Surah Al Mujadalah 22.

    BalasPadam
    Balasan
    1. UMNO lah Hizbullah yang sebenar..tak nampak lagi ke?

      Padam
  8. Umno time dah tersepit baru nk berbaik, time kuat dulu abis g buli kaw2 nyer si Pas tu. Xyah la Pas jgn sesekali masuk perangkap Umno nih... Sy lg suka ada 2 parti yg memperjuangkan melayu dan islam, br ada persaingan, transparency pn lg tinggi...

    BalasPadam