Selasa, 24 September 2013

pemimpin pas memberi penghormatan terakhir kepada abu chin peng di thailand!! ce ce ce.. jual kati nampak bang!!!

jadi kesimpulannya, apa pas buat ini, adalah kerana saja je nak bagi bakar hati orang melayu, so far dalam diam pas semakin di tolak, yes yes, haha.. kita nak cakap apa lagi beb, dalam pas, ulama mereka sepak terajang, tapi golongan otak liberal, di angkat sebagai otaimer!! keh keh.. makin bercelaru perangai puak-puak ini ye, yang garu kepala, pengikut mereka, mesti ada kata, apa dah gila nak mampus pemimpin pas ni?

seteruk umno, walau dituduh macam-macam, tak de de nak jual kati maruah macam ni, ehh lupa, melayu berhaluan kiri kan ada!! jadi.. tak hairanlah sikap pemimpin pas macam ni, mat sabu kan ada kata, dia rela makan babi dengan dap dari makan ayam dengan umno.. pheww... benci punya pasal babi pun babi lah!!

semakin rosak!! rosak yang teruk, makin membarah, tunggu masa pas akan di bom kan oleh golongan mereka sendiri!! ingat geng-geng pro ulama dah terketab gigi menahan marah dah dengan golongan liberal dan syiah yang ada dalam pas!!

GELENG KEPALA AKU WEI!! HAHA.. INI MACAM PUN ADA!!


ps: game game politik yang makin pelik di lakukan oleh pemimpin pas!! gila babi betul.. haha

4 ulasan:

  1. Jelas kafirnya dan matinya juga dlm kekafiran dan entah berapa ramai pula umat Islam yg telah dibunuhnya dan kezaliman apa lg yg dilakukan semasa hidupnya. Aduhailah pemimpin PAS yg semua ahlinya 'ulama', apa dah jadi ? apa dah jadi ? Penghormatan apakah yg patut pd pandangan kalian utknya, sedang Tuhan kalian mengingatkan, jgn pun cenderung kpd org zalim nanti disentuh Neraka, apatah lagi kalian memberi penghormatan kpdnya.

    BalasPadam
  2. Takde guna cakap banyak bro sbb Melayu mcm ni otak nya dah di penuhi najis apatah lagi bergelar Ulamak dari parti Islam. Akan dapat balasan double bro!!

    Inilah yang di namakan umat Islam Babi Halal!!!

    BalasPadam
  3. Tak apalah.... biar bermusuh sesama Islam utk dapat UNDI. Yang aku terkilan ni... dulu semasa RASHID MYDIN meninggal, tiada seekor pemimpin PAS dan DAP pergi bagi penghormatan terakhir dan tiada desakan langsung oleh PAS untuk bawa balik mayat RASHID MYDIN...
    Nampaknya DAP telah berjaya mentarbiah PAS. Tahniah PAS !

    BalasPadam
  4. Menyambut maulidurasul dianggap bida'ah, tapi memperingati kafir fahaman marxis hasil sumber idea yahudi dibenarkan pula.

    BalasPadam