Rabu, 6 November 2013

kalaulah bn yang menang di sg limau tempoh hari... apa akan jadi??

kira oklah kubu kuat pas tu beb, kawasan yang paling totok pun banyak pdm bn menang, hehe.. kira dah kurangkan majoriti, ok lah, pas tak leh nak eksyen.. tapi apa kata korang kalau bn yang menang tempo hari?

apakah mereka akan kata, pilihanraya penipu, spr rasuah, pusat pengiraan undian berlaku black out, dan paling best, bn menang kerana undi bangla.. wakakaka...

tapi itu semua tak didengari kerana mereka dah menang, hehe.. anuar brahim pun tak bunyi banyak sekarang ni..


shayer undi pas.. kekeke

ps: itu lah perangai jibraun pr, asal kalah tak leh terima, asal menang, wahh.. yes yes.. itulah kesimpulannya kami kuat, kuat apa nyer, kuat menipu... tui.. hahaha

2 ulasan:

  1. kalau kalah ka...xtau nk kata apa...

    BalasPadam
  2. ps: itu lah perangai jibraun pr, asal kalah tak leh terima, asal menang, wahh.. yes yes.. itulah kesimpulannya kami kuat, kuat apa nyer, kuat menipu... tui.. hahaha

    ----------------------

    janganlah bimbang dan jangan berdukacita, sesungguhnya Allah besama-sama orang yang benar...

    BalasPadam