Isnin, 18 November 2013

karpal sinki ada 5 hari untuk minta maaf - kata pas dengan nada garang gile!!

hehe, berani ye sound-sound sama karpal sinki, kang dia berdehem, mau terkulai layu tulur masing-masing kang, kalau aku dari pemimpin atasan pas, kalau dah tau dap ini tak menguntungkan parti, malah membuatkan parti lagi kebelakang dan menjadi kuli, aku keluar pakatan, dan biarkan pas sendiri berjuang dengan parti dominan, sekurangnya pas adalah parti ke-2 terbesar orang melayu Islam di malaysia ini selepas umno.

jadi puak-puak dap kiasu ni akan jadi sasau, tapi tu lah, payah nak sembang, sebab sekarang pas pun tersepit, nak keluar kang, dap dah la nik ajiz sayang, haji hadi peluk cium, mat sabu menyintai sepenuh hati, mahfut omar terasa kekurangan sekiranya tidak bersama dap, jadi apa nak buat, biarkan jelah.. keh keh..

selagi kita orang melayu belum sedar siapa dap, selagi itulah melayu akan menjadi urban tak kena tempat, jual maruah pun jual lah, janji pemikiran kena up to date.. itu orang panggil minda melayu liberal!!


ps: game kena cerdik, taktikal kena lancar, baru orang percaya, baru orang terlopong tengok, hehehe.. amacam terer tak game dari pakar strategik pr?

16 ulasan:

  1. Ceh bleh caye ker nih.. geli2 utk kempen Muktamar PAS.. hahaha.. Karpal pun pandai blakon jgk yer..

    BalasPadam
    Balasan
    1. drama menjelang pemilihan kena ada, baru la pencacai nampak pemimpin mereka kononnya buat kerja. Yang mereka tak tau, pemimpin mereka selama ini hanya goyang telor dan kaki je. Lepas ceramah duit masyukkkk....

      Padam
    2. tambahan kerja pemimpin PAS...---- goyang spender XXXL....

      Padam
  2. Lawaknya Pas nie... tak pasal2 depa lepas ini menyembah dan mencium kaki karpal singh... Pas hari nie dah hilang maruah dah... Pas la ni lebih rela menjilat lobang najis kafir Dap...

    BalasPadam
  3. SYUKUR ALHAMDULILLAH kalau PAS boleh TEGAS mcm. ni kpd. DAJAL BINATANG-BINATANG BUAS-Musuh Islam/Melayu, termasuk si kapal-KURAP-PBANGKAI ini! Dan NYAHkan puak LIBERAL PENGKHIANAT mahupun kongres KAPIR-KURANG-AJAQ dr. PAS!

    Lepas tu, tolong segerakan HUKUM HUDUD di Kelantan, negeri Islam yg. dulu penuh tradisi PUSAKA Islam/Melayunya!

    Makcik Sambal Belacan – PERTAHAN Islam dan umatnya, Raja-Raja Melayu/PM-TPM/UMNO/Bahasa Melayu, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera (Bumiputera juga bermakna Pribumi/Orang Asal/Indigenous/Native/Aboriginal/First Nation).

    BalasPadam
  4. PEMBETULAN:

    SYUKUR ALHAMDULILLAH kalau PAS boleh TEGAS mcm. ni kpd. DAJAL BINATANG-BINATANG BUAS-Musuh Islam/Melayu, termasuk si kapal-KURAP-DAPBANGKAI ini! Dan NYAHkan puak LIBERAL PENGKHIANAT mahupun kongres KAPIR-KURANG-AJAQ dr. PAS!

    Lepas tu, tolong segerakan HUKUM HUDUD di Kelantan, negeri Islam yg. dulunya penuh tradisi PUSAKA Islam/Melayunya!

    Makcik Sambal Belacan.

    BalasPadam
  5. pas keluar dari PR, itu lebih bagus dan munasabah.

    BalasPadam
  6. Karpal ada masa 5 hari saje tau!!!!!!!!!! 5 hari hari tak boleh lebih dari tu...!!!
    INI AMARAN BUAH KERAS DARI KAMI, jika Karpal tetap tak beri penjelasan kami dari pihak PAS takkan teragak-agak untuk DIAM MEMBATU tau...

    INI AMARAN NI... TAK TAKUT KE????

    BalasPadam
    Balasan
    1. 5 hari sblm wat pemilihan kepimpinan pas pusat...nmpk x game puak2 pas nie...wayang je sbb nk undi je lebih...puihhhh...

      Padam
    2. Hahahaha... wayang beb. Timing kena tepat untuk peroleh undi semaksimum mungkin... baru nampak kononnya mereka buat kerja... lepas pemilihan mana yang menyalak ni diam la balik. kah kah kah kah kah kah

      Padam
  7. 18 November 2013 7:01 PG

    18 November 2013 7:20 PG

    18 November 2013 8:11 PG

    18 November 2013 8:18 PG


    apa yang diharapkan...anon-anon diaTas ni bukan lah otang UMNO!

    BalasPadam
    Balasan
    1. dan harap-harap ko tu bukan pencacai taik PAS...

      Padam
  8. 1:23....dah jumpa belum?

    BalasPadam
  9. Hahahahaha.....sblm NKP PAS nak ugut2 si Karpal, baik berdepan dulu dgn Cikgu Rahim....lima hari je lg NKP PAS berani ugut2 Karpal ni....kena sergah dgn Cikgu Rahim menikus le jawabnya......sebelum langakh mayat si Karpal, langkah mayat cikgu Rahim dulu la.....cikgu Rahim ni ada darah pahlawan, sanggup berjihad.....semuanya atas usaha PAS utk tarbiyah cikgu Rahim.....:)))))

    http://www.youtube.com/watch?v=N_-hB93zAzQ

    meremang bulu roma mendengar ucapan jihad dr cikgu Rahim.....Takbirrrrrr!!!!

    BalasPadam
  10. tinggal 4 hari lagi, kita tengok telor sape yang bakal bergoyang. Kene buat countdown ni..

    BalasPadam
    Balasan
    1. 3 hari lagi... sebelum telor PAS terkatop sepenuhnya..

      Padam