Jumaat, 8 November 2013

KARPAL SINKI DAH MELALUT MACAM JIBRAUK!! !! PAS NAK JILAT LAGI?

udah-udah le tu ye pas, bukan apa, selama anda bekerjasama dengan dap, apakah keuntungan yang anda dapat? setahu aku, sokongan pas dah semakin merundum, cuma mecei mereka yang totok tahap bangunan 18 tingkat tetap menafikan hal ini, mereka kata pas dah semakin kuat dengan kerjasama ini, erk???

kuat?? kuat yang macamana diaorang sembang? kuat mengampu, ohh jawapan sempudal dari mereka, bukti pas semakin kuat adalah dengan memenangi prk sungai limau, umno tak mampu nak tawan kubu kuat pas, huk aloh.. berlagaknya.. haha..

pas kena faham, sokongan mereka kat sg limau pun dah merundum, kalau tak faham, buat-buat je lah faham, hehe... karpal sink ini memang anti Islam, selagi dia hidup, harapan negara malaysia ini dap jajah selagi itu lah dia dan pemimpin dap yang lain berpura-pura baik dengan pas, konon mereka lagi faham Islam dari umno.. yoo lahhh!!


ps: ekau jilek la laie dap tu, jilek yo.. hehe.. kalau tak sedar-sedar lagi, lari laju-laju, lepastu junamkan kepala ke longkang, amcam ada berani.. hehehe... 

3 ulasan:

  1. DRAMA MENJELANG PEMILIHAN PAS SAHAJA MAAAA....PEGARAHNYA ADALAH PELIWAT NEGARA,,

    BalasPadam
  2. Orang melayu dari parti politik lain memang tak berani nak buat apa2 pada kapir sekor ni, harapan kita hanya melayu dari umno saja yang berani buat sesuatu pada kapir sekor ni....tapi....kalau orang melayu dari umno pon tak berani nak buat apa-apa...

    BalasPadam
  3. Inilah akibat si Islam/Melayu LIBERAL MENJILAT KAPIR HARBI DAJAL , sedangkan umat Islam/Melayu, terutamanya yg.miskin, asyik MERANA tak habis-habis, di bumi PUSAKA Tanah Melayu kita, warisan dan korban berzaman nenek moyang kita, dari sebelum dijajah British-Zionis lagi! Tapi nampaknya Kelantan yg. dulunya NEGERI ISLAM yg. begitu kuat tradisi dan aqidah Islamnya, pun makin TERGADAI kpd. si KAPIR MUSUH Islam/Melayu!

    Patutlah ramai si Cina kat K’tan tu bukan main naik muka dia, sampai berdemo kat DAPBANGKAI kat P. Pinang, kerana PAS nak ketatkan hukum Islam termasuk dlm. cara berpakaian – tapi si Cina ni MELALAK nak hak mereka tayang gambar lucah kat salon/perniagaan dibela; memang BINATANG betul!

    Lihat artikel BERNAS ini di -http://pasberuk.blogspot.com/2013/11/cina-sokong-pas-sebab-balak-dan-tanah.html, CINA SOKONG PAS, SEBAB BALAK DAN TANAH, BUKAN SOKONG ISLAM. 7 November 2013:,

    Saya tidak pelik jika ada cina yg sanggup berjalan kaki ke masjid rusila gara2 pas menang di lubuk pas sg limau. Sg limau ibarat dun cempaka di klate, kawasan nik aziz.

    Kenapa cina sanggup berbuat demikian?
    Saya pernah berada di kuala krai kelatan, melihat gelagat cina yg membuka pos panas dan bilik gerakan pas atas nama cina untuk menyokong pas di klate. Kenapa mereka sokong pas?? Apakah mereka menyokong islam?

    Cina sokong pas bukan kerana sokong islam, tetapi mereka sokong pas kerana mereka dapat habuan dari pas. Di kelantan, mereka sanggup berhabisan kerana untuk memastikan kawasan pembalakkan mereka terus di luluskan oleh pas kepada mereka. Mereka sokong pas kerana ramai pemimpin pas bergantung kepada cina2 balak ini untuk funder mereka menjaga kepentingan politik.... Melayu pas mudah dibeli..

    Pelik dan hairan kerana cina yang anti islam ini sokong pas!!! Mereka sokong bukan pas, tetapi mereka sokong sebab pemimpin pas mudah dibeli.

    Bukan itu sahaja, cina2 yg menyokong pas ini mendapat kelulusan mudah untuk menjalankan perniagaan mereka, membina kawasan perumahan an dijual kepada org melayu... Tetapi apakah melayu di hulu kelantan mampu membeli rumah dan lot kedai yg berharga rm300k -rm600k??? Syaratnya memang bagus.... Developer cina ini perlu dalam masa 6 bulan menjual lot lot ini kepada melayu... Jika dalam masa 6 bulan itu tiada melayu yg mampu, maka mereka boleh menjual kepada bukan melayu.... Apakah melayu di hulu kelantan semuanya mampu??

    Sebab itulah lot lot kedai di hulu kelantan, jika di hitung bilangan pemilik melayu ... Masyallah... Kira dengan jari!

    Makcik Sambal Belacan – PERTAHAN Islam dan umatnya, Raja-Raja Melayu/PM-TPM/UMNO/Bahasa Melayu, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera (Bumiputera juga bermakna Pribumi/Orang Asal/Indigenous/Native/Aboriginal/First Nation).

    BalasPadam