Rabu, 6 November 2013

LEPAS PAS MENANG SG LIMAU, CINABENG KIASU NI HINA ISLAM DAN MELAYU!! ADA PEHAL!!!

biasalah, kang dah kantoi, maka automatiknya cinabeng ni akan cepat-cepat minta maaf, buat minta maaf, buat minta maaf, huh... makin berani hina, tapi tulah aku nak cakap 1 je, punca jadi gini adalah kerana pemimpin kita terlalu bagi muka.. baka-baka cinabeng kiasu, dah tunjuk belang dah... siak tul!! dap tersenyum riang... pas terkedu kejap, pkr garu telo.. pui


ps: pihak berkuasa, tak kan nak senyap je, tak kan nak senyap je!!

9 ulasan:

  1. Harapnya KDN ambil alih penyiasatan - jgn. hanya serah pd. polis negeri, yg. mana kdg-kdg. di bawah kuasa Bukan Islam! Kdg-kdg amat meragukan bila mangsa adalah umat Islam/Melayu, tapi tiada tindakan, walaupun repot polis berbakul [cthnya penyelia muda Felda yg. dibunuh dgn. kejam di Lahad Datu, dan dua keluarga anak beranak termasuk dgn. bayi kecil mereka, penunggang motosikal, juga peneroka Felda di Lahad Datu, dilanggar ngeri oleh kereta 4WD (disyaki geng kongsi gelap Cina SAMSENG yg. sama!) , apa hasil siasatan?!]

    Si Cina-Cina PENDATANG disyaki-PELAHAP.BUAS-KANGKANG-BABI ini, yg. samapi begitu keji mencarut pd. ALLAH SWT kita, saya syaki dr. geng kongsi gelap! Islam/umatnya, mereka ni berani hina; cuba mereka hina Hindu/kaumnya, mungkin kena SEMBELIH-KEPALA-DAJAL atau diCINCANG mereka ni!

    Makcik Sambal Belacan – PERTAHAN Islam dan umatnya, Raja-Raja Melayu/PM-TPM/UMNO/Bahasa Melayu, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera (Bumiputera juga bermakna Pribumi/Orang Asal/Indigenous/Native/Aboriginal/First Nation).

    BalasPadam
  2. Buat gini je pada cina tu......

    http://www.youtube.com/watch?v=RHEL2NcPBwE&feature=youtube_gdata_player

    BalasPadam
  3. kalau sekot ni kurang ajar kenapa x de melayu yg bolih ajar

    BalasPadam
  4. ada sesiapa melayu yg berani buat report lepas baca entry ini???? setakat melalak dlm blog...ape hal????
    nak harap PAS ????? hmmmmm.....hampeh....!!!

    BalasPadam
  5. Setakat buat report je takde makne... cari cina babi tu sampai dapat, pastu buat la apa yg sepatutnya... mana unit anal Pas..??? tunduk membisu kan...

    BalasPadam
  6. pelahap babi celaka ni memang WAJIB diajar. KDN, SKMM apa tunggu lagi. Nak kena tunggu sampai sejuta laporan polis dulu baru bertindak?

    BalasPadam
  7. 9:44 /11:04..jangan tengok apa yang orang lain tak buat, tapi lihat apa yang kita buat dalam menangani masalah ini

    BalasPadam
  8. Dah berlambak report polis buat sebelum ni, sampai ke sudah sunyi sepi.. selagi parti Melayu UMNO dan PAS takde telur bak kata Dr. Ridhuan Tee, asyik nak menjilat puak komunis ni, selagi tula puak pemakan babi ni besar kepala mengalahkan babi..

    BalasPadam
  9. ngape lah puak ni menjadi puak yg tidak ada budi hidup terlalu sombo g dan a gkuh bila agaknya nak dapat balasan

    BalasPadam