Selasa, 12 November 2013

PANAS!! 2 ADUN BN DI PERAK BAKAL MENINGGALKAN PARTI!! BIAR BETIK????

hehe.. baik tanya bang non, siapa yang gile karipap nyanyi lagu sabah yang hilang masa pru lepas? keke.. belum apa-apa dah adun pkr keluar parti di sabah.. kata pkr power, belum apa-apa dah jahanem.. maksudnya bang non nyanyi lagu untuk parti dia sendiri rupanya... hehe..

tapi, kerana isu paling menyakitkan hati para pekakas pr, tetiba je ada cerita yang kata ada 2 adun bn di perak akan melompat parti ke pr, keh keh keh... game ni pada mulanya macam menjadi je impaknya, tetapi, mb perak, tak melatah walau seciput pun dengan berita konon hot tu.. haha.. rupanya ada malaun yang saja nak sejukkan yang panas keadaan di sabah tu ye.. haha..

dah susut nilai bilangan kerusi pr, keh keh keh... pas juga yang pening, pkr juga yang goyang, dap juga yang gelak besar... apa lah hai.. haha..


ps: kadang-kadang melayu dalam pr ni ibarat melukut di tepi gantang.. penjilat lendir kiasu, untuk terus hidup.. memalukan..

7 ulasan:

  1. ps: kadang-kadang melayu dalam pr ni ibarat melukut di tepi gantang.. penjilat lendir kiasu, untuk terus hidup.. memalukan..

    .................................................
    betul tu, bior padan dengan muka dia.

    BalasPadam
  2. salin dan tampal12 November 2013 7:02 PG

    Sumbangan 100 Juta Dolar Kerajaan Saudi Untuk PBB Untuk Memerangi Umat Islam

    Dalam satu kenyataan akhbar, Raja Saudi telah menyumbang sejumlah 100 juta dolar Amerika kepada PBB di bawah rancangan untuk memerangi keganasan. Ini merupakan salah satu bentuk pengkhianatan terbaru ke atas agama dan umat Islam yang dilakukan oleh kerajaan Saudi. Dana ini bukan sahaja haram untuk disumbangkan kerana ia diberikan kepada sebuah lembaga kuffar yang memperjuangkan ideologi kufur, bahkan dana ini jugalah yang akan digunakan oleh PBB untuk membunuh dan menindas umat Islam dalam senyap. Siapa yang tidak kenal dengan PBB yang hanya pandai bersandiwara dan bermanis mulut? Ia merupakan sebuah organisasi antarabangsa yang dijadikan sebagai alat untuk menghalalkan segala tindakan kejam yang dilakukan oleh Amerika dan sekutu-sekutunya ke atas negeri-negeri umat Islam. 

    Agenda “war on terrorism” yang dilancarkan oleh Amerika selama ini adalah bermaksud “perang terhadap umat Islam”. Itulah definisi sebenar pengganas yang dimaksudkan oleh kaum kafir. Adakah kita telah lupa dengan kata-kata ancaman daripada bekas Presiden Amerika Syarikat, Bush yang menyatakan, “Either you are with us, or you are with the terrorists” (Sama ada kalian bersama kami, atau kalian bersama teroris). Kata-kata ini yang sememangnya memberi petanda yang jelas bahawa sesiapa yang tidak sejajar dengan Amerika, maka mereka itulah yang digelar sebagai pengganas. Sehingga kini, Kerajaan Saudi masih terus memberikan taat dan setianya kepada musuh Allah dan RasulNya untuk memerangi umat Islam. Padahal, seluruh tanah Arab termasuklah Arab Saudi adalah sebahagian daripada negeri umat Islam yang seharusnya memihak kepada Islam dan bukan kepada kaum kuffar. 

    Ya Allah, bantulah umat Islam dan bebaskanlah negeri-negeri umat Islam ini dengan bantuan para Ahlun Nusrah yang ikhlas yang semata-mata mengharapkan keredhaanMu untuk menegakkan Daulah Khilafah Islamiyyah yang berdiri di atas jalan kenabian seperti yang dijanjikan.”

    Sumber: islamtoday.net

    BalasPadam
  3. Melayu PR bukan melukut di tepi gantang tapi BABI DI KANDANG ANJING!!!

    CINA/KELING DAP BABI DAN MELAYU PR ANJING!!!

    BalasPadam
  4. Takut BALA DARI ALLAH bila Islam diperalatkan sehingga mencemarkan kesucian Islam. Kembalikanlah kegemilangan Islam, mufarakahlah dari pakatan kafir laknat.

    BalasPadam
    Balasan
    1. 9:16...senang lenang, harta melimpah ruah, keamanan dan juga kesihatan....ia juga salah satu BALA dari Allah...

      Padam
  5. jgn salahkan siKAPIR biaDAPigs dlm modus operandi mrk.....salahkan umat Islam/Melayu sbb senang percaya n berpecah belah....KAPIR TAK SALAH sikiiiiiiiitpun dlm isu ni....org ISLAM n MELAYU yg SALAH.......pastikan MELAYU/Islam dipersalahkan, barulah nampak toleransinya.......:))))

    BalasPadam
  6. Harap Iran ada rancangan untuk Sunnah Wal Jamban di Malaysia, Melayu yg terbenam dalam kolam najis rasuah.

    BalasPadam