Sabtu, 2 November 2013

TERGAMAK SIAPA YANG BUAT PROVOKASI GINI YE!!

tergamak sungguh kamu wahai musibat, buat modal perperangan politik macam ni, kalau nak menang sekalipun agak-agaklah, jangan sampai menghina orang yang sudah tiada, aku tau ni adalah taktik radikal dari makhluk yang rasa boleh buat pihak musuh goyang.

sebabnya

1. penduduk sg. limau akan jadi marah teramat sangat kerana arwah ustaz azizan, semua diantara mereka cukup hormati arwah.

2. taktik pas aku rasa nak burukkan umno dengan menuduh umno lah punya kerja, sebab mereka tau, mukhriz cukup menghormati arwah ustaz azizan, kita kena faham, arwah ustaz azizan adalah pemimpin yang cukup di benci oleh golongan pemimpin pas liberal dan syiah. sebabnya arwah ustaz azizan adalah pendokong perpaduan antara umno dan pas ulama.

bagi aku, kalau beginilah cara puak-puak bahlol ni nak kekalkan kuasa, memang gampang anak haram lah siapa yang tergamak buat protokol perang politik macam ni.. puih!!


ps: mungkin mastermind yang buat taktikal perang politik dah tak keruan? kita cari sampai ke lubang cacing!!

15 ulasan:

  1. Macam mana dgn blog2 lucah UMNO setakat ni.

    BalasPadam
    Balasan
    1. blog2 lucah umno dibenarkan, berbuat demikian kerana mereaka ada lesen!

      Padam
    2. aihhhh....mana blog lucah UMNO?....ingatkan SATU tapi dr kenyataan anaon2 nampaknya BANYAK

      semangat nampaknya memBACA n menelaah blog2 lucah UMNO....boleh kongsikan pengalaman n maklumat?

      OTAK KUNING punya kumpulan ni...mulut berzikir, mata tgk BLOG2 LUCAH UMNO......kalau nak malukan diri sendiripun agak2 la....:)

      Padam
    3. Kedunguan Mahfuz, kebanggaan kami.
      -PAShit

      Padam
  2. blog lucah lahir sebab pelakonnya PAS, PKR.

    BalasPadam
  3. Sampai begitu sekali MENGHINA Allahyarham TS Ustaz Azizan – KEJAMnya (letak patung bertelanjang dgn. kaki dipotong atas pokok) - NGO Islam/Melayu, tolong buat REPOT polis!

    Tidak mustahil golongan ULAMA TULEN dlm. PAS disyaki telah disasarkan utk diracun termasuklah Allahyarham- Allahyarham Dato’ Ustaz Fadzil Noor dan DS Ustaz Azizan, oleh si KAPIR MUSUH Islam/Melayu, utk. MENJAHANAMkan PAS sbg. parti Islam TULEN!

    Lihatlah kumpulan-kumpulan pengganas TALEBAN (disyaki diketuai puak Kristian Zionis yg. makin menguasai tentera dan risikan Pakistan, MENYAMAQ sbg. org. Islam), BOKO HARAM, Al SHABAAB, AL-QAEDA dsbnya adalah diCIPTA oleh Barat-Israel sendiri, untuk tujuan MENJATUHKAN Islam dan MENJAJAH umatnya, di negara-negara Islam yg. kaya minyak-gas. Lihat KEBUASAN Barat –Israel (di Malaysia, sekutu kuatnya dr. DAPBANGKAI/PKR) di http://www.globalresearch.ca/fighting-al-qaeda-by-supporting-al-qaeda-in-syria-the-obama-administration-is-a state-sponsor-of-terrorism/5339728, Fighting Al Qaeda by Supporting Al Qaeda in Syria: The Obama Administration is a “State Sponsor of Terrorism”, By Prof Michel Chossudovsky, Global Research, June 19, 2013 (lepas itu si Barat-Israel BERPURA kononnya asyik diserang al-Qaeda/Taleban dsbnya atau mengebom ketua-ketua pengganas ini utk. menutup rahsia Barat-Israel)!

    Makcik Sambal Belacan – PERTAHAN Islam dan umatnya, Raja-Raja Melayu/PM-TPM/UMNO/Bahasa Melayu, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera (Bumiputera juga bermakna Pribumi/Orang Asal/Indigenous/Native/Aboriginal/First Nation).

    BalasPadam
  4. Oi anon 8:08ptg,kerana lu mcm GILA BABI dan BODOH mcm. KERBAU, baik lu pi MAMPOS terus jadi BANGKAI kat blog-blog DAJAL BODOH DAPBANGKAI/PKR!

    Dan lu si RASIS KAPIR asyik mahu hina ISLAM/umatnya termasuk BUMIPUTERA Islam/Melayu/UMNO kami - lu ni si CINABANGKAI gila PORNO SEKS 2 ekoq tu aahhh?! Mulut lu memang mulut BANGKAI penuh ulat - lu banyak lahap itu BABI punya KANGKANGkah?! Atau lu mabuk minum itu KENCING BABI aahhh?!

    BalasPadam
  5. kepada mrk yg buat perkara terkutuk tu SENYUM SOKMOlah korang semua....di SANA nnt kita tahulah SIAPA dia.

    Tanpa Nama 2 org kat atas nun berkeMUNGKINan BESAR menyokong cara berKEMPEN gini....sbb tu cuba alihkan perhatian para pembaca....mmg TERBAIK cara depa, sbb nampak patung BOGEL terus terpikir ttg benda LUCAH, BLOG LUCAH.....dgn patungpun terangsang ke?....apa gersang ke tanpa nama?

    BalasPadam
  6. lain taun kita gantung itu replika kereta.... sendri mau ingat
    Janji mau turun rega keta, sampai skrg habuk pun tarak

    AKUJANJI sudah jadi Aku Kaji

    beong nyer penyokong BN, kena tipu pun masih mau sokong kah

    BalasPadam
    Balasan
    1. ada la MB sorang kat negeri serambi Tokong pernah berJANJI

      JANJInya jika Mahathir turun takhta hari ni, esok juga dia akan turun takhta sbg MB

      bila ex-MB nak diGANTUNG bergentayangan sorang2?...kasi gantung skalipun jadilaaaaahhhh sbb dah langgar JANJI.....ulamak pewaris nabi katanya, pemegang kunci syurga lg, pemutus DOSA n PAHALA la pulak.....hai tingginya tahap ex-MB sampai terLEPAS dr diGANTUNG oleh Tanpa Nama.....:)

      Padam
  7. Yang kau sebut tu semua aku dah faham, cuma satu yang aku belum faham,
    Ulama pewaris nabi...kat malaysia ada tak ulama tu, kalau ada siapa dia?

    BalasPadam
    Balasan
    1. entah....tak tau...tak tau.....USIIIIIIIIIIiiiiiiinnnnnnn tolong akuuuuuu.....Batu Api lontaq meteoq kat aku.....kihkihkih

      Padam
    2. ulama kat malaysia ni takde sorang pun, yang ada khalifah... tu opis dia ada kat komtar. Dalam doa solat jumaat, nama khalifah ni dipuja2, tapi dalam parti dia namanya cukup sinonim sebagai pemimpin lidah bewak. Batu api, hang teka la sendiri noo..

      aku bagi klu sikit la, Mat Sapu lagi suka makan BABI dengan khalifah ni...

      Padam
    3. 8:48pg....Yang tu otak geliga kata bukan pewaris nabi, aku nak benar2 ulama tu memang pewaris nabi sebenar....siapa dia,tak kan benda macam tu pon nak rahsia.....aku nak bertalaqi dengan ulama tu...

      Padam
    4. persoalannya ni hanya USIN dpt menJAWABnya......Usiiiiinnnnnnn tolong aku USIIIINNNNNnnnnn!!!!!.....:)

      Padam