Ahad, 17 November 2013

wahai umat Islam melayu, agama anda dihina lagi oleh kiasu bangsat!! apa kita nak buat ni?

lihatlah, bacalah print screen kat bawah ini, apakah tiap-tiap minggu kita akan dihina macam ni, woi.. mana telo kita woi, pas ke umno ke, ngo melayu Islam yang lain, apa ni wei.. diam membisu wei.. apa ni.

apa korang tak hairan langsung ke agama kamu di cerca macam ni, pak menteri, jangan bagi muka lagi boleh, menteri kdn lihat dan perhatikanlah, perkasa, pemuda pas dan umno mana kamu?

kita kena ajar kiasu-kiasu ni erti hormat agama Islam wei.. dah melampau dah ni, aku bukan nak menghasut, tapi sampai nak hina, caci, herdik, apa kita sebagai orang Islam ada tak pertikaikan, malah menghina agama mereka terang-terang? apa nak jadi ini.

aku cakap terus teranglah, ramai orang melayu dekat luar sana mendidih darah sebenarnya, kerana negara kita ada undang-undang, dalam Islam sendiri suruh kita bersabar, kita tengok dan lihat apa jadi, apakah lepas ni penghinaan yang lagi teruk dilakukan puak kiasu ini kepada kita semua umat Islam?



ps: kiasu bastard

8 ulasan:

  1. Kita kena ajak Hassan Ali sekali pasal dah lama dia xde job..duit dah kurang..ayuh kita berdemo bersama Perkasa.

    BalasPadam
  2. MAKIN DAJAL BINATANG-BINATANG BUAS-Musuh Islam/Melayu ini! Cuba kalau bangsa PENDATANG KAPIR buat mcm. mi kat Arab Saudi atau Pakistan - terus diPANCUNG! Kat M'sia saja berani -dasar PENAKUT KURAP!

    Saya syaki ini kerja DAJAL GENG KONGSI GELAP INDIA/CINA (geng-geng ini juga diterajui PATI Bukan Islam yg. jumlah mereka makin MENINGKAT di M‘sia ini sekrg, termasuk MENYAMAQ sbg. org. Islam dgn. IC palsu umat Islam/Melayu), yg. asyik nak MENGHINA Islam/umatnya serta MEMBUNUH dlm. pembunuhan beramai-ramai (GENOCIDE) ke atas umat Islam/Melayu (termasuk pekerja asing Islam)!

    Makcik Sambal Belacan – PERTAHAN Islam dan umatnya, Raja-Raja Melayu/PM-TPM/UMNO/Bahasa Melayu, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera (Bumiputera juga bermakna Pribumi/Orang Asal/Indigenous/Native/Aboriginal/First Nation).

    BalasPadam
    Balasan
    1. Cakap x guna.. tembak x kena. . Bak mai alamat 2 ekor kapir tu.. biar aku p habiskan..

      Padam
    2. bila kita bertindak luar kawalan, kang kita juga kena, kerana undang2 betul? tapi puak ni dah tak kisah kalau hina macam2 dekat agama kita sebab mereka tau pas dibelakang mereka, itu yang paling gua tak faham tu dengan pas.. huh

      Padam
    3. 12:34....pedulik apa dengan pas tu, jika umno bertindak pada dua ekor kapir ni...apa yang pas nak buat pada umno?
      lagi pon islam tu bukan pas punya, betul ke pas dibelakang kapir ni, macam nak tahu?

      Padam
    4. PAS mane boleh marah2 sangat, lari undi nanti ooo... takebeer

      Padam
  3. bila dah kena siasat, alasan sial dia.... kena godam. lps.tu dibebaskan. lps tu hina lagi dan lagi dan lagi. cina bangsat ni tak sedar diri lahir di msia yg penduduk asalnya sudi terima kehadiran tok neneknya menumpang di tanah melayu ni. bangsat ni mmg sisa tinggalan british paling sial yg org melayu dpt!

    BalasPadam
  4. tebas je leher dua ekor cina ni... t

    BalasPadam