Khamis, 19 Disember 2013

dalam perang politik, ini dinamakan "black ops" tergamak orang pr buat taktikal keji ni ek!!

cara begini senang nak baca!!, impaknya nak buat orang marahkan umno, burukkan umno, sanggup buat apa saja demi idea dari mastermind paling bangsat, sanggup mainkan kalimah Allah demi black ops paling jahat abad ini, setelah cara black ops keji juga dibuat pada prk sungai limau, gunakan patung kaki kudung untuk menghina arwah ustaz azizan, malah cara begitu nak buatkan orang marah dengan umno.

aku sarankan kepada siapa yang buat ini, bertaubatlah, percayalah taktik perang kotor akan memakan diri, takkan mungkin umno nak buat perkara paling bodoh dan bebal? ini semua gerenti dari puak pr, kena ingat dalam pr golongan sesat ramai, rosak otak pun ramai, mereka akan guna apa saja demi cita-cita mereka untuk menjahanamkan kerajaan bn, aku faham, aku pernah jumpa orang pr yang sangat fanatik, fanatik yang tersangat ekstrim, malah bila mereka mengagungkan cara ekstrim, ia akan terjerumus kepada cara ekstrimis.

harap boleh report polis, melampaui batas beb cara black ops ni


ps: bertaubat la wei, nak perang politik buat cara etika sikit, takkan nak guna perang kotor kot, bodoh la wei mastermind pr ni, tidur tak lena lah kau.. Allah melihat!

6 ulasan:

  1. Admin,saya melawat laman berkenaan...berbaur perasaan...sedih..sayu..kecewa membaca komen-komen yang dihamburkan.Tak terdetikkah sedikitpun dhati untuk menyelidiki akan kebenaran ataupun kepalsuan sesuatu berita yang diterima?
    Makian dan kata-kata kesat dhamburkan .ALLAH YANG MAHA MELIHAT.Hukunlah para pembuatnya kerana golongan golongan ini sudah melampaui batas.

    BalasPadam
    Balasan
    1. begini caranya mereka menzahirkan cara politik rakus, Allah bersama orang2 yang benar, percayalah, mereka2 ini adalah golongan perosak..

      Padam
    2. kita dah jadi orang yang benar dah....tapi apa tanda nya Allah besama kita?

      Padam
    3. Peliharalah syahadah dan sentiasa ingat mati, Allah akan sentiasa bersama kita, Wallahualam...

      Padam
  2. UMNO kena keluar buat PC, bersihkam nama. diam diri lagi la rakyat benci

    BalasPadam
  3. Politik Pakatan Haram Jadah mmg amat kotor dan jahat. Sbb itu kita tetap kena bersama BN wpun banyak kekurangan dan pemimpin bermasalah spt Najib masih ada. Sekurang2nya BN tidak sejahat Pakatan Haram Jadah ni. cukup dhsyat cara politik jijik Pakatan Haram Jadah ini yg diketui oleh manusia2 DAJJAL!

    Allah Maha Melihat kamu.. suatu hari Allah pasti balasa dgn Azab yg Amat Pedih wahai mereka2 yg fitnah dan hina Agama ini! AMinn!

    BalasPadam