Sabtu, 7 Disember 2013

#lifestyle# ibdil bila mau minta maaf?

ai takkan nak jadi macam bang non kot? buat bodo piang, hehe.. nak tanya layak kah angko mengalas jawatan yang bukan senang angko nak handle, bukan main instagram je dol.. kalau gua dah rasa malu dah, dah jadi buah mulut dah tagline #lifestyle# ni, malah sign loser yang semua orang tau.. dah menjadi perhatian pulak di pau, kekekeke...



keke, dia macam tau je dia loser.. keh keh keh keh keh keh... shame on you #bedil#lifestyle#

4 ulasan:

  1. sibengap dah kena bedil, malu la wey!!!

    BalasPadam
  2. Siapa Ibdil tu??? apa jasa dia kpd umno???

    BalasPadam
  3. Budak KJ...tak tau apa matlamat dia.....

    BalasPadam
  4. Ibdil dah kene BEDIL....

    BalasPadam