jongker walk yang buatkan pemimpin melayu jadi bacul!!

pemimpin kita, selalunya

PLAY SAFE!!
PLAY SAFE!!
PLAY SAFE!!
PLAY SAFE!!
PLAY SAFE!!
PLAY SAFE!!
PLAY SAFE!!
PLAY SAFE!!
PLAY SAFE!!


dan pemenangnya biasalah, kita kan duduk dekat negara kiasu.. so apedehal.. ko nak cakap apa? kang cakap banyak kang di tuduh rasist!! kalau lah hang tuah hidup zaman sekarang di ludah je pemimpin yang bacul dengan kiasu!! melayu yang layu, pru13 bukan ke melayu yang on kuat ke, apasal hal jongker walk pun takut gila dengan kiasu, nate lah wei.. blah la..

di penang melayu di tindas seko dok main play safe, kejadahnya bagi bn menang kalau macam ni wei.. aku emosi tul, hal melayu, gerai kena roboh, rumah kena roboh, semua senyap, tu jongker walk punya hal kiasu bersuara, erk... tarik balik tarik balik.. kang masak kita kena buli dengan kiasu.. apa ni?

baik jadi kiasu lah best..betul tak wei!!

DAN PEMENANGNYA...

YES
YES
YES
I LOKE.. HEHE



ps: ahh malasla wei nak story!!

8 ulasan:

PEMIMPIN MELAYU!! OH PEMIMPIN MELAYU

sebenarnya aku tak pastilah, negara ni yang diperintah oleh kiasu dap ke atau umno yang majoriti? aku nak cakap sikit, kenapa hal-hal seperti agama Islam di cerca dalam alam maya, raja di hina, peniaga melayu di halau, nasib melayu tu nampak tak keruan sekarang ni, apakah pru lepas bn yang menang ke atau pakatan yang menang?

PAS KE UMNO KE, KALAU PEMIMPIN TAK DAPAT JAGA NASIB AGAMA DAN BANGSA DIA SENDIRI? SIAPA LAGI NAK JAGA?, ADAKAH NASIB UMAT ISLAM MELAYU DI HUJUNG TANDUK, ORANG KAFIR KIASU DAH MAKIN SERONOK NAK MEMPERDAJALKAN BANGSA DAN AGAMA KITA, TAPI SEKO SEPATAH HARAM PEMIMPIN UMNO KE PAS KE, DOK PLAY SAFE.

terbaru, isu dap halau peniaga melayu yang akan berniaga di bazaar ramadhan bulan puasa nanti di penang, dap tegas, kita melayu berdemo 2-3 hari lepas tu senyap, merintih, apa lah nasib bangsaku ini, dap ketawa berdekah-dekah, boddo punya melayu kata mereka dalam hati!!

isu jongker walk di melaka, pada mulanya nampak garang km melaka katanya nak tutup jongker walk tersebut, tup tap tup tap, asakan pemimpin dap, dah ds najib pulak berlembut hati, dah kata segelintir peniaga saja yang akan di arah tidah boleh berniaga di situ, kiasu menang lagi.. bull shit la apa kita ni duk kat singapore ke camne. MANA JALAK LENTENG MASA SEBELUM PRU LEPAS YANG BERLAGAK PEJUANG BANSA DAN AGAMA? perkasa mana?ngo mana? play safe ke apa pemimpin melayu sekarang ni ek? demn man!!

APALAH MALANG KAU MELAYU.. KANG CAKAP LEBIH-LEBIH KANG DITUDUH RASIST LAH INI LAH. AI NASIB NASIB!!

5 ulasan:

chegubard dia mencibaikan siapa lah agaknya

agak-agak dia cibaikan siapa?

1. diri dia
2. bang non
3. segelintir pemimpin pas
4. cina setan dap

kesimpulan adakah dia mencibaikan ke semua 89 mp pakatan yang mengangkat sumpah isnin lepas.. hehehe..


ps: bangkai dan cibai, keh keh keh... kalau dia pulak cibai tahap keberapa pulak? kekekeke..

3 ulasan:

KHAS UNTUK PEMIMPIN UMNO!! SEDAR DAN SEDAR BETAPA HEBATNYA DUNIA MAYA!!

NAJIB DAH BAGI TAU LAMA DAH, GUNA ALAM MAYA UNTUK MENARIK PENGUNDI TERUTAMA PENGUNDI MUDA, TAHU TAK, SEKARANG DI SEMUA DI HUJUNG JARI.

tetapi kerana ego, kerana ahh, kita kuat lagi, ahh kita punyai ramai penyokong dan rakat sokong kita jangan risau, kalaulah tak ambil pusing dan umno still lagi macam begini dan tidak memikirkan strategi ampuh, aku percaya tunggu jelah pru14 nanti, nak rasa tumbang tinggi kan ego tu bertingkat-tingkat!!


ps: pakatan rakyat jaga tentera maya mereka macam ditatang minyak yang penuh, tetapi bn/umno anak tirikan tentera maya, sedar dan sedar!!

sumber fb

8 ulasan:

UMNO TAK HARGAI BLOGGER!! HAI NASIB BADAN LA KITA SEMUA WEI!!

kesian dengan pengorbanan blogger bn iaitu tmk yang selama ini bertungkus lumus membantu umno dalam merampas kembali kedah pru13 yang lalu.. APALAH MALANG MENJADI BLOGGER PRO UMNO YANG SUMBANGAN HANYA DI LIHAT MELALUI LUBANG HIDUNG.. apa pemimpin umno tak lihat peranan blogger yang banyak membantu bn? apakah pemimpin umno hanya anggap blogger sebagai tapak kasut? kesian pejuang maya bn...

kesian sial.. huh


realiti cerita blogger tmk.. serius kesian.. huh


ps: red bean army juga dap sayang

3 ulasan:

tu yang aku heran kenapa jari nazri aziz ada 6? fail lagi la macai!!

hehe.. tak sampai 1 hari dah kantoi.. malah nak memalukan menteri pelancongan pun akhirnya dah terungkai, sebelum ni aku tak berapa perasan.. malah ramai blogger dan fbooker macai dok sebarkan kononnya menteri ini lucah lah, tak bermorallah.. moral ketua penipu dia tak sembang pulak, stupid. malah ada otai-otai blogger dan fbooker bn pun terkena kerana percaya. ceh!!

tu yang pelik apasal jari nazri aziz ada 6. edit rupanya nate bewok mu macai.. puih


ps: stupid demn ass punya red bean army

6 ulasan:

[EDISI PANAS HATI] AKU DENGAR RAMAI PENGIKUT SETIA ANUAR IBRAHIM DAH MERAJUK!!

untuk pengatahuan korang, jangan ditegur apa jadi semalam di parlimen dekat macai-macai tegar yang darahnya dah sebati dengan pakatan rosak, jangan di tanya pasal hal semalam, contoh... bro semalam ramai ke datang kat parlimen... kalau dia tak jawab, muka lain macam, baik korang challo je kang tak pasal-pasal korang kena tempeleng tibet.. haha

dengar cerita ada juga macai tegar yang tak keruan, cakap sengsorang, pakai baju pun tak sedar baju terbalik, tetiba menjerit, panjat tiang, ada yang agresif naik motor buat aksi superman depan balai polis, ada yang ketawa sendiri, ada yang nangis lepas tu gelak balik, kekekekeke... AMARAN KERAS, TOLONG JANGAN TANYA PASAL HAL SEMALAM DI PARLIMEN DEKAT MACAI...

kang jadi macam gambar bawah ni kang... nak?

aku tak boleh tahan... aku nak jadi hulk... yearghhhhhhhhhhhhhh

PUNCA-PUNCANYA SEBAB GAMBAR-GAMBAR SEMALAM DI PARLIMEN YANG BUATKAN HATI MENDIDIH KAW-KAW BILA MACAI MELIHATNYA.. TU YANG BUAT RAMAI JADI TAK KERUAN..

kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah... kena kencing lagi.. kah kah kah kah kah kah

 jib aku nak minta maaf jib

 keke, yang sempudal penyokong yang kat luar parlimen tu.. kah kah kah

 kah kah kah kah kah

fail fail.. hahaha

ps: ayat best yang aku pernah baca, YOU ARE FAIL, PLEASE DIE

6 ulasan:

gambar entiti seram di dalam parlimen, seram gila

tak sangka ada juga gambar paling seram muncul di dalam parlimen, gila haram seram sial.. di sebalik angkat sumpah semua ahli parlimen siang tadi.. ramai tak sedar langsung entiti seram tersebut.. demn man...

 /
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/

kroih, kroih, kroih, yum, yum, sedap pulak aircond dalam parlimen ni ye.. syok tido.. hahaha... seram tak, seram gile.. hahahaha..

ps: tido, tido itu je keja yb pakatan ni, macai punya berpanas dan sedut asap jerebu kat luar parlimen siap tido atas jalan, zuraidah tido dengan bestnya.. syok, syok, gaji jalan apadehal.. keh keh keh keh.

mb selangor pun sama tido sampai meleleh air liur.. hahahahaha..

18 ulasan:

gambar ni buatkan spisis macai jadi sawan jerebu..

di luar parlimen, bukan main suka berdemo, siap baring atas jalan, semuanya kerana bang non ku tersayang.. di dalam parlimen... hehe entea liha lah sendiri.. ni apa lah cong bang non lepas ni bila buat ceramah mega ye... mesti dia kata najib akan letak jawatan, tak pun najib akan bla bla bla... alah korang takkan tak faham cong si sempudal sorang tu.. depan memang lah.. belakang.

sekarang siapa yang bhagal? macai-macai juga.. kah kah kah.. sampai mati kena kencing.. boddo punya macai.. bang bon dalam parlimen siap makan sedap-sedap, korang kat luar menyalak macam orang hilang telo.. kah kah kah


ps: tu pasal bang non suka dengan macai.. senang ikut arahan, terjun lombong sambil nyelam tak timbul-timbul je belum bang non arahkan.. haha

4 ulasan:

abby abadi setuju cina kiasu hina Islam!! ko biar betul abby?

aku rasa abby ni dah tahap akidah terpesong ke laut.. rosak rosak.. ko nak back up cina kiasu menghina Islam pun agak-agak la, bila umno ko tuduh macam-macam, tapi bila cina dap dok hina Islam kau back up pulak... apa mangkuk bhagal kau ni abby... pui

klik kasi bosa

ps: dia ingat bila dia buat status camtu, atasan pas akan bagi dia pangkat la.. so dapatla menjadi ikon ostajah hebat didalam pas... poooodah... ni soal orang menghina Islam, dah-dah kau kata hak dia pulak.. kejadahnya.. mentaliti style bahlul..

19 ulasan:

kerana malu pendemo tak ramai semalam, maka unit cyber macai pun edit gambar!! wakaka...

DAH MACAM SHIYAL.. kah kah kah..

akibat kemaluan teramat sangat.. yelah, kata akan datang hampir sejuta pendemo bagi membantah spr, dah dah.. lain jadinya, bang non salahkan jerebu, jerebu kan konspirasi umno.. umno yang cipta jerebu tu untuk tidak meramaikan pendemo semalam...

KAH KAH..

BODOH LA HAI MALAUN-MALAUN YANG CERDIK PANDAI TETAPI MUDAH BENAR KENA KELENTONG DENGAN CERITERA SEORANG PELAKON HEBAT... BANG NON...


ps: semakin pupus golongan black metal.. kah kah..

2 ulasan: