#lifestyle# ibdil bila mau minta maaf?

ai takkan nak jadi macam bang non kot? buat bodo piang, hehe.. nak tanya layak kah angko mengalas jawatan yang bukan senang angko nak handle, bukan main instagram je dol.. kalau gua dah rasa malu dah, dah jadi buah mulut dah tagline #lifestyle# ni, malah sign loser yang semua orang tau.. dah menjadi perhatian pulak di pau, kekekeke...



keke, dia macam tau je dia loser.. keh keh keh keh keh keh... shame on you #bedil#lifestyle#

4 ulasan:

bak kata orang jilat la lagi cina dap kiasu tu, bagi undi lagi, sekarang apa dapat?

yelah umno kan teruk, kesimpulannya, seteruk teruk umno dan parti gerakan masa memerintah pulau pinang, tak de de dia nak jual kati nasib orang melayu, kadang-kadang kita gembar gemburkan durjananya dap ni pun bukan macai melayu dari pr nak sedar, mereka dah dirasuki penyakit membenci umno, umnolah durjana kata mereka, sanggup mati kalau nak lawan umno, tetapi cina dap ok dia lagi baik dari umno, cina dap dah macam keramat dewata raya di sanjung.

hah, sekarang, apa nak buat, takdir, hehe.. undi lagi, ya melayu urban dan melayu zuhud, ni baru sikit, belum lagi dap tunjuk taring, sebab malaysia dia tak kongker, nak harap pas dan pkr, di harap anda tonggeng pungkoq anda depan pemimpin dayus yang bersama-sama sokong apa cina dap ni lakukan!!


ps; siapa peduli? bang non? macai jilat bontot dap? pas? hehe.. kirim salam la kawan!!

14 ulasan:

cinabeng maki hamun polis di pwtc, wah gangster nampak!!


dah buat salah, dia boleh pulak maki hamun polis trafik, wah, bukan main langsi kan perangai cinabeng sekarang ni, lokasi kejadian dekat dengan pwtc, melayu di caci lagi kan, apa nak buat, malaysia masih aman!!

masa masuk dalam kereta, cinabeng ni kata, umno pergi mampus, melayu pergi mampus, lancau, katanya, ok ok.. silakan lagi caci wahai cinabeng, jangan risau, melayu pas akan sanggup mempertahankan anda, lagipun dikalangan dalam pr, melayu-melayunya adalah zuhud dan urban, sanggup tonggeng bontot dekat cina, asalkan kuasa dalam tangan.

ps: syukurlah melayu masih sabar!!

8 ulasan:

bila perut busuk makan babi cina dap bagi macam ni lah!!

apa nak buat, kat malaysia ni ramai je yang jadi keyboard worrior, dalam facebook dia je yang kena dianggap hero, kalau bencana datang apa kata sama-sama kita bantu, pihak kerajaan pun apa korang ingat tak duduk diam ke, masalah rakyat beb, tapi masalah mental minda pencacai pembangkang ni adalah jenis manusia berhati setan yang sentiasa membuat cerita fitnah, dosa kering demi menunjuk persepsi buruk terhadap pemimpin negara. senang cerita lah macai tetap macai dan totok pr.

kita tengok page facebook anak-anak negeri sembilan ni yang dulu tak de lah politik sangat, tetapi sekarang melampau pulak cara politik rakus dalam page anak-anak negeri sembilan ni, mungkin admin dia geng macai pr, mungkin masa pru lepas dia hangin pasal satu kerusi pas tak dapat kat negeri sembilan, bangkai punya perangai.


gambar dibawah ni mereka tak langsung siarkan, sial kan perangai setan pencacai pr!


ps: ramai rakyat malaysia dah dirosakkan mindanya oleh pekakas pr, memang rosak masa depan!!

10 ulasan:

HAH #LIFESTYLE# LAH SANGAT!! SEPATAH HARAM PASAL PERANG MAYA KAU TAK TAU SEBENARNYA!!

maaf saudara, bedal tetap bedal, sebab cara saudara ni kalau nak diikutkan buat musuh umno diluar sana gelakkan umno sampai ada yang hilang kewarasan kerana mempunyai pemimpin media sosial yang badas begini?

anda tau ker apa itu perang maya ni? anda sedar ke tidak di zaman ni, perang maya melibatkan banyak tektik, dah macam perang ala tentera, taktikalnya, cara susun strateginya, apa saudara sedar ke tidak?

dah macamana saudara boleh terselit dalam menjadi general untuk media alam maya ni pun ramai jadi pening, jadi marah, bukan dengki ke apa, tetapi kesengalan anda tu... bak kata orang kerana mulut badan binasa, haha hambek... nak lifestyle sangat.. apa ingat perang maya guna instagram aje? menjawabla kau dengan penangan perang alam maya dari tentera dalaman anda sendiri, amacam anda boleh tahan asakan ke tidak?

nak jadi bodoh boleh tapi jangan belum apa-apa dah tunjukkan kebodohan melampau, mengherdik pulak cytrop bn yang masa pru dah bertungkus lumus dalam menjadi benteng pertahanan untuk bn serta menjadi tentera elit menyerang balas pihak musuh, aje gile betul lah kau ni ibdillah yang badas!!


jom tengok #lifestyle# ala ala seorang pemimpin konon hebat semua serbi.. keke.. lepas ni kita share gambar makanan, resepi.. sebab inilah cara paling berkesan untuk melawan pihak pembangkang, betul ke bohong? hehe





ps: hallo fren, media sosial dia punya penangan boleh bikin seseorang tu jadi sewel tau, jangan kau buat main!! sedar ke tidak ni?

15 ulasan:

realiti semua jadi marah sebab dalam jangakamasa 7 bulan, asyik naik naik!! apa nak jadi?


jadi slogan bn barang naik jadi satu hal, yang lagi berhal-hal puak pandai buat persepsi ni dok jaja macam-macam, budak-budak muda senang mengikut, jadi satu masalah besar untuk bn untuk buat track record baik pada pru14?

risau, yup aku risau la, aku sebagai cytrop bn, makin pening nak jawab apa lagi berkaitan hal letrik ni, umum pulak time-time pau bermula, bro mana orang tak marah, memang penjelasan kata pengguna bawahan tak terjejas, kamon la jangan kita nak bohong, naik juga, tak caya ko tengokla nanti bil hujung bulan januari 2014 nanti, apa nak jawab, ni la modal digunakan pr masa pru 14 nanti, mereka dah tau strategi mudah bn buat, masa sebelum pru, di beri macam-macam, konon nak jaga rakyat, tetapi lepas pru hah, macam-macam berganda naik, dalam jangkamasa 7 bulan je, lebih dari 5 benda naik, dari minyak, rokok, gula, astro, dah ni bill letrik, gst pun memberi persepsi buruk juga, kenapa tidak diberi penjelasan masa nak naik, contoh lagi 3 bulan, akan naik dan terangkan kenapa ianya naik,

ds najib fikirlah baik-baik, orang biasa kalau dah marah, dia nak pulih bukan senang nak baik, makan masa, mereka pun tak suka pembangkang, tetapi kerana hal naik-naik ni bikin orang sakit hati, harap ds najib dengar naluri hati rakyat, bukan ikut cakap penasihat 20% yang kerjanya nak menjahanamkan jenama bn, harap maklum tu. jangalah ikut pesen pak lah dulu, buat ego dungu je bila dia naikkan satu-satu benda time bn menang besar masa pru11 2004 dulu. jangan ulangi perkara sama, dapat dek pembangkang pru14 nanti, habislah orang melayu, habis, habis, nak harap pas, pkr, tonggeng la.. hehe..

ps: kalau tak betul hentam, mana boleh kalau hal tak betul pun sokong, itu menadah kepala di kandang harimau.. faham ke idak, ibarat mengali kubur sendiri.

5 ulasan: