Rabu, 8 Januari 2014

haram sama sekali tulisan jawi di pulau pinang!!

ait? sekurangnya dap ni telus, dia kalau dah tak suka dekat Islam diaorang terang-terang buat, dan cai bahlol dari pas pun kata yes yes, tu pasal pemimpin dap sikit pun tak heran kalau nak usik tulisan jawi ke, azan ke, apa ke, roboh gerai orang melayu ke, tu pasal la jugak ketua menteri beli kereta mewah seko pak maun jenglot tak komen apa-apa, mengekor je, kata yes yes yes bosss... kah kah kah..

tapi bila hal umno, diaorang bising macam hilang anak bini dibuatnya, sampai kalau karate tiang letrik boleh bengkok lah hai, ni la realiti perangai puak melayu dari pr, yang otaknya dah kena mandrem dengan kafir dap, apa nak buat strategi kafir dalam kontrol habis orang Islam dah tercapai, inilah hasilnya... apa lagi baring tengok!!

hal barang naik korang baring macam dunia ni macam nak kiamat, tapi hal maruah agama, maruah bangsa korang diamkan, seluk tangan dalam seluar, garu telor, lepas tu bau, wangi juga bau dia, nilah pesen melayu pr, patut campak kan je kat lombong penuh dengan anakonda!! fucker!!


ps: bila burit melayu pr ketemu kote dap camni lah jadinya, sial!!

15 ulasan:

  1. tapi kalau burit chinadoll ketemu kote bengkok pm in waiting jadi ape pulak??

    BalasPadam
  2. Cina Kristian dah guna kuasa yang ada. Itu belum dapat kuasa mentadbir negara lagi. Cuma melayu sahaja yang terhegeh hegeh mahukan undi cina.

    BalasPadam
  3. Melayu PR mane sedor diri...berbaik sangke katernyer dgn DAPigs.. sama Islam leh ganyang habis-habisan...lg best, PAS kata DAPigs dan terima dakwah mereka tu yang LGE leh jadi Khalifah kat Penang tu...puiii...

    BalasPadam
  4. Orang melayu pas/umno/pkr, bukan reti baca jawi pon....lagi pon mana ada orang melayu yang baca utusan melayu....

    BalasPadam
    Balasan
    1. utusan melayu tu dekat suratkhabar mane?? Harakah ke?? Suara keldaian ke??

      Padam
    2. 4:06...ni salah sorang melayu yang tak minat baca jawi...

      Padam
    3. mane ko tau batu api??

      Padam
    4. padan muka kau batu api....

      Padam
    5. batu api tu agen aka anjing DApig yang suka melalak tak tentu pasal kat sini. Lagi satu perangai dia suka tuduh orang lain sesuka hati mak bapak sebelah atok tiri dia je. Walau pakai nama lain tapi kebodohannya tetap terserlah...

      Padam
    6. batu api tu agen aka anjing DApig yang suka melalak tak tentu pasal kat sini. Lagi satu perangai dia suka tuduh orang lain sesuka hati mak bapak sebelah atok tiri dia je. Walau pakai nama lain tapi kebodohannya tetap terserlah...





      Hee3...tak cukuo tu, tambah ler lagi.....

      Padam
    7. hehehe... takkan tak sudi nak mengaku pulak batu api?

      Padam
  5. tak de tulisan jawi tak Islam ke kita ni?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tetap jadi orang Islam...

      Cumaa...


      Kalau tak reti baca jawi, macam mana nak baca quran, kalau tak boleh nak baca quran, macam mana nak faham islam, kalau tak faham islam, macam mana nak beriman?

      Padam
  6. Apa boleh buat PAS rela kan....

    BalasPadam
  7. PAS...wuf...wuf....

    takdak telor

    BalasPadam