Jumaat, 17 Januari 2014

JOM TENGOK SENJATA PELIK MASA PERANG DUNIA KE-2

MANUSIA BILA NAK MENANG SESUATU PERANG, MACAM-MACAM IDEA DAN PALING GEMPAK IDEA YANG LUAR BATASAN UNTUK MENANG SESUATU PERANG, PERANG DUNIA KE-2 MENYAKSIKAN PERANG JENTERA-JENTERA MODEN PADA ERA TEKNOLOGI MESIN BERMULA!!

MANUSIA DAN MESIN DALAM PERANG!! MANUSIA JUGA BANYAK MATI!!

10 ulasan:

  1. satu lagi kelengkapan perang yang dia tak tunjuj...
    kapal selam yang tida boleh menyelam.


    BalasPadam
    Balasan
    1. ade ke? Kat mane tu? Kapal selam PAPig & DAPig ke?

      Padam
    2. Ada...kapal selam berkenaan berada disebuah negara yang pemimpin nya kurang cerdik semasa urusan membeli kapal selam,

      Jangan takut, ia tidak berlaku di malaysia.
      Malaysia aman dah, nak buat apa beli kapal selam.

      Padam
  2. Ada satu lagi, tp dah slalu ditunjuk & terbukti penggunaanya... KOTE BENGKOK NUAR BERAHIM!!! Depan belakang sumer bleh masuk.

    BalasPadam
    Balasan
    1. hari jumaat yang mulia,
      ada juga yang memukadimahkan nya dengan perkataan ini.
      ini nak kira macam mana ni?

      Padam
    2. kote bengkok memang terkenal satu dunia, kalah isu kangkung. Tapi pencacai dia sibuk dengan kangkung je... kote bengkok keluar di majalah blue Jepun diaorang tak peduli pulak... kah kah kah kah

      Padam
  3. kote nuar lagi bahaya dari nuklear woooooooo...

    BalasPadam
  4. Tanpa Nama17 Januari 2014 8:36 PG,

    1. ini mamat diatas BUDAK melayu lagi, dengar dan membaca hasutan dari penghasut kaum cina, tanpa sebarang fakta yang perlu difikir dan dikaji terlebih dahulu.

    ATAU

    2.dia adalah red bean army berketurunan cina yang kita sedia maklum memang tidak ambil kisah, jika menyebar fitnah itu adalah berdosa.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ada satu lagi, tp dah slalu ditunjuk & terbukti penggunaanya... KOTE BENGKOK NUAR BERAHIM!!! Depan belakang sumer bleh masuk.


      kote nuar lagi bahaya dari nuklear woooooooo...






      ini dua contoh komen yang tidak berdosa.

      Padam
  5. Kangkung boleh jugak di makan....

    tapi kalau bab bengkok-bengkok ni...penyokong PR je yang suka...diaorang mana ada hal bengkok ke lurus...depan ke belakang......

    BalasPadam