Isnin, 10 Februari 2014

gambar paling ikhlas hari ini!

bincangkan!!


ps: dia baca sokabar tamil la, gila gempak.. kah kah kah.. dengan orang india dia jadi india, dengan orang cina dia jadi cina, wakaakkakaak... macam shiyal la ini bang non...

11 ulasan:

  1. Orang yang megadap muka susuk setan ni danmengharap sesuatu akan tunduk dengan ilmu penunduk hantu ni. Iklas dan kalimah laillahaillallah ,siapa ada dua ni hantu pakai susuk ini tak akan dapat mempegaruhi otak anda.

    BalasPadam
  2. haram jadah ni memang tau baca tamil, datuk dia dulu pun memang paria mai dari benua india. Tengok bapak dia cukup la, sebijik rupa mamak tebar roti canai kat tempat aku..

    BalasPadam
  3. Baca aauuzubi.... bismill... hantu ni munkin pakai kombinasi bau. Kalau nak berhadapan dengan hantu ni jangan seorang sorang adi, kalau meeting biar hantu ni datang kat pejabat kita mengadap 100 kepala otak pemimpin kitapakai serban 10 inci jubah kain guni.dia punya aura hantu diserap jerami jut guni boleh basuh jangan risau. Selamat mencoba jumpa lagi

    BalasPadam
  4. Ada Indian doll ka dalam tu?? Punggahhh...

    BalasPadam
  5. Pakcik tau ini huruf, ini huruf M...

    BalasPadam
  6. Kerana ANWAR ..
    NEGARA KU JADI KACAU BILAU..
    NAMA.. KEDUDUKAN .. HARTA ..
    Bang Non .. oHh Bang Non
    DEMI DEMDAM Kesumat KAU SANGGUP LAKUKAN..

    BalasPadam
  7. Anwar Ibrahim ni sakit apa sbrnya dia nie.. kronik sgt..
    minta pakat2 baca Surah Yaasin..
    pdnlah dia kuat membelit.. lidah paria pun dia boleh paham..

    BalasPadam
  8. Jin pembelit doa baca

    BalasPadam
  9. Kehkehkeh.. Mana yg baca paper tu pastu pcaya apa yang ada dlm pic tu maka memang bahlol le mereka, dh sah2 dia tak tau bca tamil tapi eksen tengah baca, tak ke bangang namanya yang percaya pic tu?

    KESIAN PADA YANG BELI PAPER TU.

    BalasPadam
  10. kena bagi air penawar kat dia tu, sakit dah kronik. kesian pu ada, nyampah tahap gaban pun iya

    BalasPadam
  11. Kes desperate betul si botox nih....

    BalasPadam