Jumaat, 14 Februari 2014

INI KALAU PEMIMPIN UMNO DALAM INI GAMBAR, MAU BERSILAT SECARA AUTO PAK LEBAI PAS!!

banyak sudah gambar, isu, malah perkara-perkara yang terang-terang menunjukkan betapa dap ini sah dah beli kati parti pas, pas sekarang tidak sikit pun cerita pasal perjuangan Islam, macai dioarang bercerita pasal halal haram, mengalahkan ustaz, lagi hebat dari ulama, tapi realiti pemimpin pas takkan nak komen punya, kalau di buat hal-hal yang bercanggah, pkr yang buat ke, dap ke, zip mulut, garu telo, lepas tu bau.. asin baunya... nyot nyot.. pesen pas sekarang bai..

tetapi kalaulah dari umno, siap, segala dalil akan keluar, pak lebai mereka yang akan menentang kata, cuba tengok umno, terang-terang melakukan hal yang bercanggah dengan Islam, dalam headline harakah, siap canang, "umno mengepalai kekufuran umat Islam" ayat mesti bagi umphh.. supaya macai diaorang baca, ketab gigi, nampak logo umno siap terajang, siap bersilat kalau nampak mana-mana yang ada logo umno ke.. itulah realiti beb, perangai pak lebai pas yang aku sendiri jadi pelik, apakah gila atau sewel mereka ini berpolitik.. salah orang dia nampak, tapi salah rakan-rakan dalam pakatan, dia buat bodo, kadang-kadang terang-terang perbuatan rakan pakatan tu macam tak betul dan sangat memalukan orang Islam, mereka senyap.. mereka diam. bloody demn punya perangai kau pas, kerana kuasa, shit!!

Zairil Khir Johari Merasmikan Love lock @ Penang Hill di Bukit Bendera, Sempena Hari Valentine.


bangga melayu seko ni dengan valentine ye!!

ps: realiti politik taik dari pakatan!! apa ustaz azhar idruz takmau komen? apa nik aziz atau hj hadi takmau komen? cit

12 ulasan:

  1. Dia anak angkat Cina lah ooiiiiiiiiiiiiiiiii

    BalasPadam
  2. melayu la sgt dia tu..

    -smh-

    BalasPadam
  3. Sempurna ka 5 waktu

    BalasPadam
  4. SEKUTU DIA TAK APA.......KALAU UMNO LAIN LAH....
    KAN SEMUA MELAYU ISLAM DAH TAHU.
    PARTI AJARAN SONGSANG MEMANG GITU.
    KALAUDIA HALAL, KALAU UMNO HARAM.

    BalasPadam
  5. nama cina dia CHRISTHOPER ROSS LIM...dimelayukan pada 23.6.1997 dengan nama ZAIRIL KHIR JOHARI...anak cina ni broo...

    BalasPadam
  6. ini manusia dua alam. bila nak juga ada wakil melayu didalam cec dap dia jadi melayu. bila nak membolehkan sambutan berunsur membelakangkan islam dia jadi cina. tapi tak pe puak puak pas kata ok jenis jenis mcm ini lebih islam dari melayu dalam umno. suka hati kaulah pak lebai. besok bila Allah swt hantar bala sama sama kita rasa.

    BalasPadam
  7. Cina binatang tu....

    Cina babi.... guna nama mlayu tak maluu...

    Cuna la nama bapak biologi kau..... mungkin nama bapak biologi kau..... ah pan tat... sbb tu malu nak gonaa...hahaha

    BalasPadam
  8. dulu memang la tak lalu nak jamah dosa. sekarang sebab dah bersekutu dan yamseng dgn rakan yg tak kesah pasal dosa, sekarang dah lalu mentekedarah dosa. alah bisa tegal biasa. tak gitu pas?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul tu usin.
      Pas memang banyak buat dosa.
      Umno tak de pon buat dosa.
      Dan umno kalau buat apa pon, tidak ada ulama mengatakan perbuatan itu berdosa.
      Kalau muslimat xpakai jilbab, surat khabar, tv...semua hentam belaka.
      Sebab apa?...perbuatan mereka itu berdosa.

      Tapi......

      Jika muslimat umno xberjilbab....ulama, tv, s/khabar...langasung tidak ada komen.

      Begitu juga arak....

      Padam
  9. Love lock tu binatang ape?? Ade macam make love bersama chinadoll dalam bilik hotel tak?? Anughairah Tuhan je boleh buat make love sebegitu...

    BalasPadam
  10. Betul kita mesti jelas siapa dia ni....kedua mak bapaknya adalah Cina... jadi anak tiri Khir Johari... mungkin masuk Islam ditukar nama kepada Zairil Khir Johari. Kalau dia betul-betul Melayu Islam, dia akan berat hati melakukan perkara diatas. Tapi nik aziz pun sanggup masuk watt buddha dengan pakaian rasmi buddha semasa perlantikan sami buddha yang baru. apo nak dikato kalau setakat nama saja Islam, sedangkan mat sabu pun kata lebih rela makan babi dengan lim guan eng. Inilah jadi sesatnya kalau telah berpeluk cium dengan kafir harbi DAP yang dengan tegas menolak perjuangan Islam PAS.

    BalasPadam
  11. Akmy,
    Kalau DAP kafir harbi, sudah wajib umno memarangi DAP.
    Darah mereka halal ditumpah kan.
    Harta mereka boleh dirampas.

    Kenapa masih xbertindak lagi,
    Nak tunggu bila.
    Tak yakin lagi ke

    BalasPadam