Jumaat, 21 Mac 2014

DAH DIBERITAHU SEBELUM IN!! LAST WEAPON DIGUNAKAN UNTUK UNDI!!

kan semalam dah diberitahu, last-last minit mesti akan ada satu hal dikeluarkan oleh mereka untuk menarik undi, caranya, cukup jijik, beb kena faham, mereka ni belajar taktik kotor dan keji ni dengan yahudi, so korang faham-faham sendiri lah ye.

dari pru13 lepas, taktik keji ini mesti diaorang buat, serang peribadi, fitnah, buat spikulasi supaya pengundi termakan dalam dan tak undi barisan nasional, jadi pengundi kajang jangan terleka dengan cara bangsat ini, FUGIMA punya manusia.

INI YANG DIPANGGIL LAST WEAPON FOR WIN!!
MADAFAKA!!



sumber klik sini

2 ulasan:

  1. cepat la nafikan di media perdana. mmg pengotor tul pkr

    BalasPadam
  2. harap pemimpin PERKASA turut keluarkan kenyataan bagi pihak mereka juga. Logo PERKASA telah disalahgunakan oleh golongan pencinta PELIWAT ni... hati-hati dengan fitnah DAJJJAL AL-JUBURI...

    BalasPadam