Selasa, 1 April 2014

SIGNAL AWAL DALAM FILEM-FILEM HOLYWOOD BERKENAAN PROTOKOL ZIONIS? SEKADAR TEORI ATAU IA BENAR?

sebenarnya banyak tanda-tanda dan signal awal ditunjukkan dalam filem, sebelum tragedi 11 september 2001, dah diberi signal seawal tahun 1987 lagi melalui filem, adakah ini tanda dan link protokol zionis? sebenarnya memang tarikh 9.11 tu menjadi titik matlamat amerika menjarah negara Islam seperti afganistan dan iraq.

signal-signal dalam filem ini kadang-kadang tidak masuk akal, tetapi mungkin ai sekadar kebetulan, atau mungkin ia sekadar petunjuk untuk mereka yang memang pemikirannya diluar kotak, siapa tahu, macam aku gak aku suka mencari satu cerita yang mungkin tak logik tetapi ia ada kaitan walau tak benar.


 dalam filem superman, man of steel

campuran kod yang dikatakan diambil dalam filem superman, man of steel

tanda tanya mengapa ada logo mas? masa menonton filem ini rasa bangga pada awalnya, selepas kejadian mh370, ada sesuatu yang nak disampaikan, mungkin? lokasi ke-2 tempat ini adalah di shanghai, china

jom baca disini klik

2 ulasan:

  1. Dulu saya selalu beli keadilan surat khabar si hrais dalam tulisan kaitkan dengan fillem filem. Iron man 3 macam nak bagi tau sesuatu. Kena selalu buat selawat perdana.

    BalasPadam