Sabtu, 31 Mei 2014

bila rba buat perang kotor disaat akhir!!

nampak gayanya, taktik ini semakin kerap rba gunakan, last bullet untuk wave simpati, mereka memang nak sangat cybertrooper bn pick up isu edit ini.

kepada pengundi yang bijaksana, masa pru lepas taktik begini boleh dikatakan kerap digunakan, sampai memang cytro bn terperangkap... kali ini harap kita semua ambil kisah dengan hal-hal perang kotor dari rba ini.

gambar dyana diedit memegang arak oleh rba!! haramjadah punya rba!




7 ulasan:

  1. Laaa.... , 5 - 0 tu rupahya idea ahmad maslan Lompat Parit rupanya. Patutlah ngok ulasan menteri lompat parit. Dan sibangang headbomb ciplak idea. KOMPEM MEMANG BLOGGER PENJILAT TEGAR TAKDA SPM MENULIS.

    yang paling sial ialah bila menulis takda kajian dan ambik dari timbalan menteri yang terpaksa lompat parit sebab nak kari dari wartawan.

    Kdnapa kena lari dari wartawan? Sebab timbalan menteri 5ang ngok ji kena kencing dengan orang BN sendiri dalam kes PERISTIWA BERSEJARAH kununnya AHLI DAP INSAF NAK JOIN BN.

    WAKAKAKAKAKKkKKkKkKkkkaaaaa... memNg tak boldh blah. Masuk hari ni dalam sejarah dan layak diberi gelaran MAHARAJA LAWAK SEPANJANG ZAMAN.
    patutlah ngok sangat. Hish hish hish hish.......

    Wakakakakakakakakakakakakakakakakakakak... terbaik. Penyamun dengan prrompak.

    BalasPadam
    Balasan
    1. pemilihan parti PKR dan DAP huru hara mcm parti undang2 penyamun dan perompak jugak kan? baru pemilihan parti LKS yg kata anti rasuah tu mkn duit parti sejak tahun 70a lagi kan? teresa kok pun tibai duit parti sampai 2 kes ni ada report di SPRM kan?. org kuat asmin aiskrimbpun sanggup rendahkan maruah diri utk seciput RM juga telah dicekup SPRM kan... taknkira apa parti ada perompak dan penyamun kan kan kan

      Padam
    2. jgn keji sgt parti BN jgn puja sgt parti PR, PR blm memerintah msia byk sgt cerita temberang terbongkar bangla 40k, blackout. cerita hudud PAS pun dah berbelit2 dah jd mcm iklan biskut

      Padam
  2. Pengundi kaum Cina di Teluk Intan haruslah berfikir dgn rasional dan bijak. Apa gunanya mengundi DAP? Sudah 2 penggal DAP jadi ADUN Teluk INtan. Apa yg telah DAP buat utk memajukan Teluk Intan? Bolehkah DAP memerintah Perak dgn menang di Teluk Intan?
    Jika kaum Cina mengundi Mah, sudah tentulah Teluk Intan akan bertambah maju. Ini akan menguntungkan kaum peniaga Cina yg sememangnya mengharapkan keuntungan dlm perniagaan yg akan bertambah utk maju. Tak ada untung langsung jika dgn DAP. Kaum Cina kena berfikir utk kepentingan diri sendiri bukannya utk kepentingan dinasti Lim yg tamak haloba dan memberikan janji2 kosong dan harapan2 kosong kpd kaum Cina.
    Kaum Melayu pula janganlah jadi bodoh utk mengundi DAP yg terang2 berhasrat utk menghapuskan kepentingan kaum Melayu di Malaysia ini. Jika anda menyokong DAP utk memerintah akhirnya kaum Melayu akan sama nasib dgn kaum Melayu di Singapura. Bukalah mata dan insaflah dari sekarang. Kalau tidak, anak cucu kita akan kencing di atas kubur kita yg bodoh nanti.
    Kaum India takkan tak serik2 dgn peristiwa Kg Buah Pala? Ramai ahli2 DAP dari kaum India telah dinafikan hak mereka utk mengundi di Pemilihan DAP. Bukalah mata dan berhati2 dan fikir banyak kali sebelum mengundi DAP laknat.
    Selamat mengundi pengundi2 Teluk Intan. Anda akan dapat apa yg anda sendiri pilih!!!!!

    BalasPadam
  3. Selamat mengundi dqn memilih calon Melayu berbanding Cina yang memang akan menjahanamkan kepentingan Melayu.

    undilah Dyana. Cantik dan Terpelajar.

    Demi ketuanan melayu

    BalasPadam
    Balasan
    1. anon 11.48 bodoh ker nak undi sikuat penipu tu. blm jd ahli parlimen dah tipu pasal sijil kelulusan sendiri. memalukan

      Padam
  4. Kamu yg bodoh sebenarnya

    BalasPadam