Jumaat, 30 Mei 2014

LAGI PENGHINAAN RAYER, KALI INI DIA HINA KEMANGKATAN SULTAN PERAK!!

MELAMPAU!! KURANG AJAR!! BIADAB!! AMATLAH CELAKA!! KEPARAT!! ANAK HARAM PUNYA KELING BASTARD!!

ORANG INDIA LAIN TAKDA PERANGAI MACAM KAU NI!! EMO TU MEMANG EMO, TAHAP MELAMPAUI BATAS YANG TERATAS NI!! APA NAK BUAT EK? KANG LEBIH-LEBIH ORANG MELAYU YANG TERAMARAH KENA TANGKAP PULAK!!

PIHAK BERKUASA, JANGAN KASI MUKA LA, PATUT LAH DIAORANG SUKA ISA DIMANSUHKAN!!

KITA PERLUKAN ISA!!


PS: SIALAN!!

18 ulasan:

 1. Cari sampai dapat...dah dapat lunyaikan!

  BalasPadam
 2. lagi sekali pihak berkuasa takut nak ambil tindakan... keling paria ni memang keturunan celaka...!!! agaknya anak pelacor ni

  BalasPadam
 3. Keling pariah berani kerna pemimpin UMNO bacul.
  KJ takut bersuara. Kalau orang Melayu dia dah surih "Shut Up".
  Bila bangsa lain ,
  KJ : Kekurangan Jantan

  BalasPadam
 4. salah siapa kalau melayu berpecah ada yang ultra entahlah

  BalasPadam
 5. cari je anak bini dia biar sampai kemati teringatnye......

  BalasPadam
 6. Layankan jer komunis2 dan paria2 ni. Diorg boleh maki jer la. Diorg bukan bleh buat apa pun. Yang penting ketuanan melayu dikekalkan.

  BalasPadam
 7. apa UMNO boleh buat!!!! hahahahah.. Umno parti paling lembik.... apa lagi kalu berani... haramkan saja bangsat ni masuk Negeri Perak.... kalau boleh Halau pegi INDIA... BANGSAT ni hanya mahu hak mereka sahaja dipenuhi hanya mereka sahaja yang perlu di hormati.... siapa bangsat ni dibandingkan dengan Almarhum Sultan Perak????

  BalasPadam
 8. Inilah bila Negara mempunyai KERAJAAN BACUL hanya pentingkan populariti sahaja...JGN SAMPAI KAMI RAKYAT HILANG KEPERCAYAAN DAN UBAH....PEMIMPIN PEMERINTAH JGN HANYA MENYALAK SIANG DAN MALAM TP PENAKUT LAGI BACUL UNTUK BERTINDAK....SENANG CAKAP KASI SIMPAN LU ORANG PUNYA TELOR LA....

  BalasPadam
 9. Kenyataan di atas disumbat ke dalam mulut Rayer oleh Puki Mak UMNO. Tapi orang tahu Azlan Shah sememangnya kaki betina bersama anaknya Nazrin. Sultan2 yg suka puki2 betina menerajui Malaysia, apakah malapetaka yg akan di kenakan oleh Allah ke atas rakyat HaramJadah ini kelak...............

  BalasPadam
 10. Dia hanya bercakap dikalangan dia saja ..Umpama jaguh kandang..Diluar kawasan atau tempat umum bukan area dia..takkan dia berani bersuara..Itu adalah resam keling..

  BalasPadam
 11. kita loparan polis jom ramai gi balai berdekatan masing- masing demi raja ,agama dan melayu kita bersatu kita ajar pariah ni ....jgn kita tgu lagi ketua pemuda umno liberal tu tak boleh pakai

  BalasPadam
 12. paria mmg dari zaman dulu dipotong telinga ,Hidung & anggota2 lain oleh PUAK Brahmin kerana ke biadapan mereka..

  Paria mmg tak boleh menghormati undang2, budaya telah dibuang dari India..berlayar ketanah Melayu & memporak purandakan Nusantara..

  jangan sampai Masyarakat Melayu mencontohi Brahmin dgn menghukum Paria2 ini..

  Perogol, pencuri , perompak banyak yg telah dibelasah SAMPOAI MATI kerana berlagai HERO TAMIL oleh masyarakat 2013 & 2014 kerana tak mahu Polis mengadili Paria ini.

  BalasPadam
 13. Kalau kat India, selalunya kalau umat/pemimpin Hindu dimaki mcm. ni oleh siapa-siapa - akan dipancung kepala! Tapi kat Tanah Melayu, puak PENGGANAS Hindu/India-KAPIRDAJALCELAKA mcm. ni, makin KURANG AJAQ kerana mereka tahu pemimpin Islam/Melayu LIBERAL-PENAKUT-KEJADAH asyik cium kaki PUNDEK BABI si PENGGANAS KAPIRDAJAL PENDATANG/PENCEROBOH INDIA/CINA-CELAKA!!

  Makcik Sambal Belacan.

  BalasPadam
 14. Harap Lanun2 dan paria2 Melayu ditendang keluar ke laut oleh Tentera kafir Amerika. Aku suka nie jadi Bumiputera di tengah2 lautan.

  BalasPadam
 15. Melayu UMNO memang bacul, celaka, bangsat , kaki perempuan, rasuah dan pembunuh, itulah hakikatnya. Rayer tau hanya sebahagian cerita makluk2 ni. UMNO Melayu adalah paria laknat.

  BalasPadam
 16. Oi anon-anon 9.02 & 9.05ptg, lu punya ekoq-ekoq ni si PENGGANAS KAPIRDAJAL PENDATANG/PENCEROBOH DAPBANGKAIBABI/PKRSODOM; yg. sengaja mahu mencetuskan satu lagi 13 Mei aaahhh?!! Itulah yg. sebenaqnya dimahukan si puak GANGSTER-PORNOrayer-CELAKA ni - lu sudah SODOM itu manyak LEMBU aahhh?!  BalasPadam
 17. Fitnah ni! Rayer menafikan sekerasnya dan dah buat laporan polis. Angkara siapa! Jgn blog tanpa usul periksa!

  BalasPadam
 18. ada yg sengaja mengeruhkan keadaan nie..biar polis siasat..

  BalasPadam