Khamis, 24 Julai 2014

MACAM HAMPEH STATUS FACEBOOK ASRUL SAMAD NI!! HAHA

AKU BACA TERUS GELAK.. KAH KAH KAH KAH... MACAM HARAM.. AGAKNYA SPISIS MACAI ANWAR BRAHIM GINILAH KOT.. KAH KAH KAH...


ps: bagus juga mamat ni, menghiburkan rakyat malaysia wakakakaka

18 ulasan:

  1. Hahahaha,,,kondifen aje siasrul ni.Bila nama kotak hitam dia ingat mesti warna hitam.Patutlah manjang aje kena tipu dengan aljubs.Apa nak buat setakat itu aje akal dia.Redho ajelah..

    BalasPadam
    Balasan
    1. si asrul ni goblok ke mamai???

      Padam
  2. adoiii...ada gak spesis yg sekolah tak habis nie...tu lar suruh belaja pi demo...ni lar jadi nyer..kang kata bodoh baghal macam lembu marah plak....

    BalasPadam
  3. TAK TERKATA....nak buat macamana mentaliti buta perut...sebab tu kena bodoh manjang.

    BalasPadam
  4. Lawak of the year......kenyataan bangang oleh orang bangang. Sekolah kat mana mamat ni?

    BalasPadam
  5. Bukan Asrul Samad tapi Ass Hole Ass Mad.

    BalasPadam
  6. Kesiannn..siap guna facebook tunjuk jahil. Puak zombi otak ada tapi taraf bangkai.

    BalasPadam
  7. Kalau pegang siput babi, kena samaq dengan air tanah....sebab itu najis besar dan haram....nama lagi babi hukumnya haram!!!!! adoi posa-posa macam ni nak terberak juga aku tengah malam.

    BalasPadam
  8. Asshole Assmad memang baghal. Orang hutan nak tunjuk pandai. Kalau tak tahu black box tu warna apa jangan dok komen. Nampak sangat bodoh nya.

    BalasPadam
  9. Kah..kah..kah..kah..kah..kah..... apa punya bangang la.... patut la asyik kene kencing jer.. ini la tahap pemikiran harakah... cer tanya dia apa fungsi kotak hitam.? mesti dia jawab kotak tempat simpan minyak hitam injin kapal terbang.. Kah.. kah... kah. adoiiii sakit nya perut aku... woi... macai ko memang lawak la... boleh tak kau simpan kepala ko dlam lubang kunyit nuar... buat komen macam lubang kunyit...

    BalasPadam
  10. Dok heran jugak, macamana ada orang boleh percaya bulat-bulat cakap Peliwat tu. Rupanya masih ada mamt baghal macam ni. Sekolah tak tara mana, tapi ada hati nak gelakkan orang pula. Sendiri yang bodoh tak nak mengaku.

    BalasPadam
  11. Asrul Samad ni mmg famous (or rather infamous) for his stupidity. Try Google nama dia, mmg banyak sangat dah post dia yang sangat bebal.

    BalasPadam
  12. Gua tkmpelik lah. Dan gua rasa mamat tu saja nak pedajal PR. Siap slogan lagi. Yang percaya mamat ni dari PR pun ngok sama.

    Tapi yang gua nak sembang ni pasal demo kat depan kedutaan rusia.

    Wa rasa macam bangang jer si pendemo. Salah identiti atau bersahur dengan tapai masam, mabuk tak tentu pasal.

    Malu tol lah, publisiti bodoh, komon nak tunjuk hero.
    yg bwwak bendera jermaan pun ada.
    Serius Fail


    wakakakakaa,akakakama,ama,akakakakakakakakakkakakakakakqkamamakamka

    Harap tak terbatal puasa aku hari ni

    BalasPadam
  13. Bole x gov g hanta budak ni ke negara jahil,baghlul sangat,siap 'reformasi' lagi tu,

    BalasPadam
    Balasan
    1. Takyah susah gi hantar mana-mana

      syarat jadi ahli umno ialah MESTI BANGANG DAN TAK CERDIK

      contoh bangang ialah bila buat demo depan kedutaan rusia.

      bangang tahap mabuk sahur makan tapai masam

      wakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakaka

      Lawak sepanjang abad : demo dpn kedutaan rusia bawa bendera jerman

      camner nak sambut syawal bila semua tahu kebangangan di ramadhan al mubarak

      Padam
  14. kah kah kah sorang pencinta peliwat sudah hangin wakakaka.. pui

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wakakiakakaoakkakkakakakakaokakaka

      Azrul yang serius komfius sama dengan pemuda umno yg buat demo kat depan kedutaan rusia.

      Kompius selanjutnya, bila bawa bendera jerman....failed

      Wakakakakaiaiiakakakakakoaoakakakakkkakakakakakka

      Padam
  15. ha ha h a ..nak sontot ayam tersontot anjing , goblok tahap gaban tak ada akhirnya , sia-sia mak bapak lahirkan kau Asrul, baiklah kau pi minum air kumbahan manatahu cerah sikit otak hang ..

    kau ingat kotak hitam tu warna hitam ke bangang !

    BalasPadam