Selasa, 19 Ogos 2014

BILA PAS KATA KRISIS MB ADALAH KERANA UMNO DALANGNYA!!

BUDAK KECIL KALAU FAHAM SITUASI SELANGOR, YANG TAK AMBIL PUSING PASAL KRIIS SELANGOR NI PUN AKAN FAHAM, APA KEJADAHNYA UMNO DIPERSALAHKAN DALAM GADUH LAKI BINI YANG DIALAMI PKR?

SENDIRI REBUT KUASA, SENDIRI BERLAGA, SENDIRI TAK BETUL, SENDIRI YANG POYO, SENDIRI YANG KEMARUK JAWATAN, TAK BOLEH HANDLE, SALAHKAN UMNO PULAK...

APAKAH JAWAPAN ANDA UNTUK PARTI U TURN SEBEGINI?


kenapa poyo benar pesennya pas? sendiri yang buat u turn, sendiri yang jadi bhagal nak tunjuk hero dekat anwar dan dap, kantoi, tak tau siapa nak tuju, umno juga kau salahkan, huk aloh...


realitinya pas yang dah dikontrol oleh anwarisme dan dap, tidak mampu nak lakukan apa pun, jadilah keldai tunggangan paling setia kepada puak liberal dan chuvanis, lagi tak sedar-sedar... penyokong mereka pun ada yang dah marahkan cara penyelesaian pas buat untuk krisis menteri besar ini.

jadinya rakyat selangor pilihlah kerajaan yang stabil kot-kot jadi ke prn.. manalah tau kan...



share dan sebarkan kebangsatan parti pas..

35 ulasan:

  1. UMNO tak de kena mengena pun, betul la statement spesis terencat akal.

    BalasPadam
  2. hencemnyer abg mat sabu tu.

    BalasPadam
    Balasan
    1. hensem macam berok terlepas kandang...

      Padam
    2. Berok pun lagi hensome dari mat sabun.

      Padam
    3. Tolong jgn hina beruk dgn menyamakan dgn mat sabu...i

      Padam
    4. maknanya mat sabun lebih berok dari siberok?
      warghh!kah!kah!kah!kah!kah!kah!kah!kah!kah!kah!kah!kah!kah!

      Padam
    5. memang sebijik macam berok makyeh

      http://www.youtube.com/watch?v=-JH2WgjCXho

      Padam
    6. jangan hina beruk camgitu

      Padam
    7. tak la, cuma hina beruk bernama mat sabutoh je...

      Padam
  3. akan selama2 nya ler PAS akan jadi pencacai penjilat lobang taik Anwar Aljuburi Laknatullah..si peliwat jahanam dan geng2 kafir munafik dia tu... kopiah putih, jubah dan ayat2 suci hanya aksesori utk mengelirukan rakyat khususnya yg tak boleh berfikir dgn rasional...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Cita orang PAS ni sama macam orang Amerika yg buat hot dog. Dia masuk sekor LEMBU dlm mesin..tup tup keluar jadi hot dog...tapi orang PAS lagi hebat...dia masukkan hot dog dlm bini dia...terus keluar sekor LEMBU...sebab tu kat SELANGOR ni banyak anak bapak dan emak LEMBU yg menyokong PR....Tahniah.

      Padam
  4. ̲T̲a̲n̲p̲a̲ ̲N̲a̲m̲a̲19 Ogos 2014 10:00 PTG

    makin tak senonoh puak pas ni.

    BalasPadam
  5. Aku cdg umno (sesape yg ptut) buat sumpah laknat mnafikn hal ni..bior tjawab ftnah pas bangsat ni..

    Pas bangsat!!! Sekian

    BalasPadam
  6. Aku cdg umno (sesape yg ptut) buat sumpah laknat mnafikn hal ni..bior tjawab ftnah pas bangsat ni..

    Pas bangsat!!! Sekian

    BalasPadam
  7. Orang melayu kena bijak mengundi orang bijak undi untuk kepantingan org cina...orang melayu selangor...melayu sempati hj hadi dlm pas...melayu sempati tski dlm pkr...melayu umno...dan melayu atas pagar bila dun selangor dibubar ...undi melayu perlu undi kepantingan umat melayu..islam dan raja...yg penting jangan undi parti pkr...tolak calon pkr dancalon pas yang libral....yang paling penting jangan beri undi pada calon pkr...kasi ajar parti pkr....kasu ajar anwar ibrahim.....selangor untuk sekangor....tolak pkr ....melayu kena bijak undi... sila copy and paste

    BalasPadam
  8. anon 10.05 skongg
    ini kali lah

    BalasPadam
  9. pas sudah tak bolih buat apa takut sultan tak berkenan wan azizah dan azmin maka pas kena bagi nama juga kepada sultan untuk sultan nilai dan pertimbang untuk ganti khalid maka pas akan diangap gunting dalam lipatan olih pkr dan dap maka disitu akan wujud juga kerajaan camporan pas/umno sama sama lah kita tunggu apa kata sultan sultan mahu yg terbaik untuk rakyat selangor dan sultan tak mahu kerajaan nya berpolitik sepanjang masa.

    BalasPadam
  10. anoan 10.05
    setuju....jom ubah
    Selangor untuk Selangor

    BalasPadam
  11. dah lah buat u-turn....pastu piih org yg gambar dia tersebar luas tunjuk dia bagi makan aiskrim kat pompuan dalam tandas. Ni jer ke pilihan utk MB Selangor?... sedihnye...endorsed by PaS plak tu....oh ye gambar tu besi kan...adoiiiiiii....apalah banghal org2 PAS ni ek.

    BalasPadam
  12. melayu kena bijak mengundi

    BalasPadam
  13. Undi calon BN dan PAS yang sokong ulamak.. setuju Melayu kena bijak undi...undi dengan bijak bukan emosi...Selangor untuk Selangor...tolak PKR bermakna islam selamat....

    BalasPadam
  14. pakai je lebai tapi hati sebusuk-busuk nya..UMNO tak ada kena mengena dengan krisis MB ..Takut nak salahkan DSAI lain pulak yang kena..Alhamdulillah atas tuduhan ini.

    BalasPadam
  15. Manusia yang bernama Tuan Brahim Tuan Man ni boleh cakap macam tu nak berpolitik jgnlah lupa diri.

    BalasPadam
  16. Melayu kena undi dengan bijak....tolak PKR islam selamat

    BalasPadam
  17. Bodohnya puak Pakatan ni, semua benda yang diorang tuduh diorang buat sendiri!
    Lagi bodoh yang ngundi Pakatan, otak lembu semua.
    Golongan jelas jahat dan jahil macam ni dipilih jadi pemimpin.

    BalasPadam
  18. Pengikut Anwar Sejati... Adalah Anwarinas dalam PAS.

    Dismiss Azizah Partner...Strategi DAP menyokong Anwar dalam usaha bukan saja memecat keahlian PKR dan pengerusi PKR , malah TSKI dipaksa mengosongkan kerusi MB Selangor.

    Takbir Syahdu Khalid Ibrahim.... Bulan Syawal umat Islam bermaaf-maafan tapi MB Selangor anak Selangor bergenang air mata kerana di halau dibumi permata tanah tumpah darahnya.

    BalasPadam
  19. PAS - lu memang dah jadi ANJING KURAP si KAPIRDAJAL DAPBANGKAI/PKRSODOM!! BANGSAT!

    Makcik Sambal Belacan.

    BalasPadam
  20. Oiii ..lebai BABI PAS laknat.
    Apa kena UMNO dgn krisis selangor,
    Bangsa lebai BABI Pas laknat.
    Tak ahu menilai Bangsa BAbi dgn bangsa sendiri.
    Lebai2 BABI pas laknat tak takut mati ka.
    Haramjadah laknat kamu wahai lebai PAS BABI laknat.
    Puki mak kau org punya lebai
    Tengok muka pun mcm BABI pakai kopiah la kamu wahai LEbai Pas BABI laknatullah.
    Lebai PAS BABIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

    BalasPadam
  21. Kusangkalah berisi kepalanya, rupanya komeng.

    BalasPadam
  22. Pa sangat takutkan perkataan MELAYU kerana bagi Pas MELAYU itu bermakna " aku hilang jawatan kerana aku tak layak/ tak pandai buat kerja lantaran aku hanyai diajar supaya bijak berpidato masa belajar dulu".
    Pas tak takut pada PM CHINA/INDIA kerana walau ketika itu Pas hilang hak namun Pas sangat berpuas hati kerana orang yang ditakutinya dulu juga LINGKUP macam dia.

    BalasPadam
  23. Apakah dia ni tergolong dalam golongan ulamak dalam semak juga. Allah Akhbar .

    BalasPadam
  24. benar sgt kata Dr Zuhdi...PAS berfikiran sempitttt....inilah org2 PAS...sendiri salah pastu salahkan org lain...ini ke Ulamak yg kita nak hormat??? ...Betol2 ulamak politik.....aku dah fed up dah dengan PAS ni...bodoh xle diajar...puiii

    BalasPadam
  25. dah malu sendiri pastu salahkan org pulakkkkk....ko n puak2 ko yg bodoh...org umno lama dh tau sapa nuar tu...yg hang pi ikot dia buat paaa...??? BODOH BETOL LAA PUAK2 NIII...dh malu la tuuuu....banganggggg

    BalasPadam
  26. Lebai ni anggap kepatuhan parti dia pada cadangan ketum adalah tindakan bijak. aku rasa parti lebai dan lebai ni mesti perasangka yang teramat sangat dengan umno dan sebab tu mereka patuh membabi buta pada ketum pkr. sebab tu sendiri u turn tuduh umno plak yg u turn, sendiri carik masalah tuduh umno yg punca masalah. low class betul laaaaa.

    BalasPadam