Selasa, 5 Ogos 2014

dah main tarik tali dah dengan pdrm, sampah punya peguam negara!


ni apa cerita ni bedul? baru sekarang nak buka mulut? dah semakin panas semakin ketara impak dia terhadap perpaduan sesama agama dan bangsa, baru terhegeh-hegeh nak buka mulut? dah pdrm pulak dia alihkan masalah.

malaysia ku semakin tidak aman dengan suasana alam cyber menjurus menyerang agama Islam, orang melayu dan raja-raja melayu.

jadi kalau pdrm pun akan keluar stament macam-macam, harap kementerian dalam negeri jangan diam membisu ye, sekarang ni hari-hari ada saja post dari facebook yang menghina agama, melayu dan raja, malah keterlaluan..

aku terfikir adakah mastermind sialan mana yang arahkan post-post dari facebook menghina dan mencaci ini kerana ada agenda lain?

adakah isu-isu ini untuk menaikkan kemarahan orang melayu? ce fikir?

6 ulasan:

  1. Kau memang xde jawapan AG. Kau apa tau, tido memanjang..... Bila nak mintak bersara atau dipencenkan mr AG, tido kt rumah lg baik dpd tido kt pejabat...

    BalasPadam
  2. Sebenaqnya PERISIK utama si Barat-ZIONIS, selain dari PENDATANG/PENCEROBOH KAPIRDAJAL DAPBANGKAI-ANJING/PKRSODOM, ialah disyaki dari puak LIBERAL Islam/Melayu - yg. disyaki ditaja BERJUTA atau diBLACKMAIL (termasuk anak bini mereka)! Ini MO biasa si Barat-ZIONIS! Bahkan lihatlah bagaimana si mamat-nazri sampai BERPELUKAN dgn. JIJIK; mcm. si puak SODOM dgn. jantan-guan eng DAPBANGKAI-ANJING tu!

    Dan si AG-LIBERAL ni - memang patut DIGANTI! SUNGGUH MENCURIGAkan perangai dia ni - tapi kita rakyat biasa dari umat Islam/Melayu tak dak HAK nampaknya utk. minta dia ni sendiri diSIASAT! Perangai seolah semcm. DIKTATOR - seolah dia lebih berkuasa dari DYMM YDPA-MAIN/Mahkamah Syariah mahupun K'jaan di dlm. isu berkaitan ISLAM/umatnya!

    Dan dah tiba masanya Mahklamah Syariah dibenarkan MENGHUKUM si puak PENDATANG KAPIRDAJAL yg. MENGHINA/MENGGERTAK/MENYESATkan Islam/umatnya - serta kita juga perlukan AG-SYARIAH yg. amat BERANI/TULEN!

    Aku sentiasa berdoa setiap pemimpin Islam/Melayu-LIBERAL-PENAKUT/PENGKHIANAT dihukum ALLAH SWT! Kalau nak jadi PENGKHIANAT/PENAKUT kat PENDATANG/PENCEROBOH KAPIRDAJAL si MUSUH ISLAM/umatnya, tak payahlah jadi pemimpin kat NEGARA ISLAM pusaka nenek moyang kami ni - mcm mana mereka tidoq lena dan makan kenyang pun, aku tak tahu!

    Makcik Sambal Belacan – PERTAHAN Kesultanan Melayu (yg. berjuang demi ISLAM/umatnya yg. miskin-tertindas), Bahasa Melayu, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat ISLAM, dan bangsa dan hak Bumiputera (BUMIPUTERA juga bermakna Pribumi/Orang Asal-Asli/Indigenous/Native/Aboriginal/First Nation peoples/Tribal peoples).

    BalasPadam
  3. Dah kena hentam baru lah SI AG nak bersuara macam melepas batuk di tangga je ......lepas nie PDRM kata akan buat siasatan yang tak ada penyudahnya .... akhirnya habis cam tu juga..........

    PM,TPM dan Menteri KDN jangan buat tak nampak akan masaalah SI AG dan juga IGP..........

    BalasPadam
  4. PM,TPM,Menteri KDN,Anak Gajah dan Ins Gajah Pondan semua letak jawatan sebab kamu semua makan gaji buta je,

    BalasPadam
  5. PM tolong bersuara. Jgn plak nk main playsafe lagi. Aku merindui ketegasan mahathir dulu. Kalau zaman mahathir....patail dh xde tempat lgi. Mmg betul2 tidooooooo......pastu main "tai chi".

    BalasPadam
  6. pdrm style mcm tu dgn peguam negara pun mcm tu juga !!!

    BalasPadam