Jumaat, 22 Ogos 2014

KONGRES WANITA PKR PENUH DENGAN AHLI PKR YANG SETIA, PERGHH RAMAI TU...

tahniah kepada pkr, walau dilanda krisis, masih ramai juga orang datang ke kongres mereka, salute pulak gua tengok, dalam cibek-cibek mereka tu, masih ada ramai yang tak peduli apa jadi dengan pkr, hidup reformasi katanya, power siut pkr.. dasat giler..

tapi nanti dulu, fahami realitinya dulu..


zuraida menafikan kongres wanita pkr tidak mendapat sambutan.. ye lah, paling best si zuraidah nenek lampir ni kata, umno akan hilang banyak kerusi sekiranya prn berlaku di selangor... kih kih..

 apa tak nampak kerusi penuh dengan orang tu? apa tak nampak

 korang takkan buat-buat buta kot, kan ramai nak mam tu.. perghh...

perghh kerusi yang ramai... eh silap ramea gile.. perghhh
foto dari blog omakkau.. keke..

jom kita baca zuraida ngomel nak cover line.. kah kah kah.

SHAH ALAM - Ketua Wanita PKR, Zuraida Kamaruddin menyifatkan kehadiran perwakilannya pada persidangan Kongres Nasional Tahunan Wanita PKR yang sedang berlangsung di sini sudah menepati jangkaan mereka.

Katanya, lebih 400 perwakilan Wanita PKR berdaftar untuk persidangan, hari ini. "Saya rasa itu (faktor tertenu menyebabkan kurang kehadiran perwakilan) bukan isunya. Kerana perwakilan yang dijangka hadir lebih daripada 400 orang.

"Dan saya rasa ia sudah hampir mencapai sasaran. Itu jumlah perwakilan yang berdaftar," katanya pada sidang media, hari ini.

Menurutnya, ruang kelihatan kosong kerana kebiasaannya Wanita PKR dan AMK bergabung ketika perasmian.

"Ruang yang disediakan lebih dari cukup. Saya rasa ruang yang diberikan ini terlalu besar. Sedangkan AMK di MBSA.

"Selalunya kita bergabung dengan AMK untuk upacara perasmian tapi kali ini kami berasingan itu yang kelihatan kosong. Dan saya rasa sebahagian lagi sedang dalam perjalanan," katanya.

Majlis perasmian itu tadi dilaksanakan Naib Presiden PKR, Nurul Izzah Anwar.

ps: pkr ni parti apa?

11 ulasan:

  1. ramai la tu, jin-jin kafir , jembalang-jembalang, setan-setan memenuhi stadium yang cukup besar tu. Sehinggakan manusia nak masuk pun boleh tersesat...,

    BalasPadam
  2. Perhimpunan Kerusi Rakyat....

    BalasPadam
  3. memang sah umno akan kehilangan kerusi sebab wanita pkr dah ambil semua.

    BalasPadam
  4. tu baru gambar masa daftar. ce tengok gambar masa berucap, fuhhhhhhh sampai tak cukup kapla dibilang pasal super impose. kalu ada la, nak cover line

    BalasPadam
  5. Mana Nak Ramai...Bangladeshi Belom Masok Lagi...

    Cer buat Blackout..nanti penuh laa tuuuh

    BalasPadam
  6. PKR memang dapat banyak kerusi ....ada ribuan kerusi yang diperolehi. Tak caye ? cer tengok dalam dewan tu bukankah itu kerusi. Matlamat PKR tercapai eeee...ngeri.... belum PRU dah menang banyak kerusi....

    BalasPadam
  7. Wanita yg hadir tu semuanya berpukikan puki BABI.
    dah dapat habuan batang bengkok gamaknya.
    Dasar wanita jalang

    BalasPadam
  8. Baliklah kepangkal jalan.....mereka tahu mereka kena tipu selama ni.....Tanda perpaduan ummah sudah bermula....jom kita bersatu semula....Takbir..

    BalasPadam
  9. bengong punya blog.

    tak salah aku sampai dduk atas bumbung ahli yg datang.
    ramai yg tepaksa pulang krana takde ruang lagi kat dewan.

    tuan blog tulun jgn uplod foto edit.

    BalasPadam
  10. kalau tak de unit amal PAS mana ada ramainya.. tu pun dok kata PAS curi orang dia.. dasar parti penipu ..

    BalasPadam
  11. Jgnlah kutuk habis2an.Biarlah PKR dgn dunianya.Kesian dia...

    BalasPadam