Khamis, 18 September 2014

apa motif blogger pas libas hadi secara halus?

nampaknya blogger tersohor pas menganyang hadi secara sinis, mungkin dalam kelompok media pro anwarinas? siapa tahu? nampaknya pas bergolak dalam keadaan kritikal, serang menyerang menjadi dah tak terkawal, pemuda pas terang-terang menolak mat sabu, malah dikalangan mereka tetap dengan pendirian, sesiapa yang menolak dan memperlekehkan ulama, sila berambus dari pas!!

perang semakin terbuka antara pro ulama diketuai hadi awang dan pro anwarinas diketuai mat sabu, inilah masanya perang tanpa batasan... jeng jeng...


apa motif? baca disini klik

mungkin ada sebab bercerita tentang keburukan hadi, memalukan secara halus dan membongkarkan secara sinis berkenaan hadi dan kroni di selangor, mungkin ini taktik yang terpaksa dilakukan sebagaimana dilakukan terhadap menteri besar selangor, khalid ibrahim, habis semua isi perut mereka keluarkan untuk mendajalkan sebaik mungkin khalid.

tapi harus diingat, selagi tiada bukti, dan mereka memulakan taktik kotor terhadap hadi, berkemungkinan perang skala besar akan berlaku dalam pas, mungkin juga pasma bakal wujud selepas ini... pas bakal keluar pakatan rakyat.

ps: barah semakin merebak, tidak terkawal, adakah hadi awang pula akan dimalukan selepas ini? kita tunggu

5 ulasan:

  1. Yg aku risau ialah puak Haram Jadah PAS ni depa boleh U-turn bila2 masa shj wpun bergaduh bertetak sesama PKR DAP..

    Bila depa U-turn nanti adalah 'mangsa' depa yg akn jd kambing hitam.. dan seperti biasalah UMNO lah segala2nya punca masalah bg mereka.. termasuklah bina mereka memgandung pun UMNO punye pasal.

    Yg keduanya.. dh tahu Mat Sbu tu setan besar bertopeng manusia.. pelucah dan kaki betina.. kenapa demo nkl jatuhkan UMNO PAS haram jadah ni pilih jd Timb Presiden jugak?

    PAs ni byk cover 'taik' mereka dr dlm perut..so skrg ni dh xboleh nk simpan lg.. tp UMNO jg kena hati2.. bila2 masa shj UMNO akan terheret sama dgn puak haram jadah ni!


    Kesimpulannya.. doalah byk2 penuh 2-3 biji stadium utk hancurkan UMNO..pecah perot.. dsgbny. Buat Solat Hajat byk2 dn inilah jawapan dr Tuhan Yang Esa buat PAS..
    kamu dalah puak haram jadah.. PAS laknatullah!! semoga kamu semua terus hancur lebur.. Islam akan kembali berada di tempatnya..
    Insya Allah Islam akan tertegak nnt tanpa PAS laknatullah dan sekutu2 dajjal mereka.!

    BalasPadam
  2. Amalan megkhianati tidak kira siapa sahaja adalah budaya yg tidak lagi boleh dipisahkan dari mereka. Jika presiden parti mereka sendiri boleh dikhianati dgn fitnah sebegini tanpa sedikit pun rasa bersalah, selayaknyalah mereka tidak boleh dipercayai dan perlu dijauhi.

    BalasPadam
  3. PAS keluar dari PR, PAS akan selamat, kedua, buang pengkhianat party, geng anwarinas, dengan menyingkir geng ini, keprcayaan orang ramai pada PAS akan kembali, buang sepuloh, beratus beribu akan menyertai PAS.... satu formula mudah bagi PAS untuk terus di percayai rakyat...tak caya cuba...ulang sekali lagi...buang geng pengkhianat, beribu akan kembali kepada PAS,..ahli baru pun akan bertambah..cubalah formula ni..

    BalasPadam
  4. yang pelik nya kenapa cerdik pandai dalam PAS spt Dato Prof Haron DIn tak keluar PAS, beliau tahu arah tuju PAS menyeleweng, beliau tahu amanat hadi adalah kufur, fatwa nik Aziz penipu..kenapa tak keluar beramai ramai...atau untuk selamatkan PAS, panggil lawyer PAS, tending Mat Sabu and geng, pengkhianat party...kalau Hassan Ali boleh di pecat kenapa pengkhianat lain tak boleh di pecat...Islam ke tu..kesian PAS..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Apa yg menghalang hidayah sampai ?
      1. Ego angkuh rasa benar sendiri
      2. Taksub
      Atau mungkin sesetgh ilmuan jujur ada strategi sendiri utk menasihati dan membetulkan dr dlm.
      WaAllahu'alam !

      Padam