Sabtu, 4 Oktober 2014

kesian dengan abe mat sabu, kena demam denggi


kerana seekor nyamuk, abe mat sabu dijangkiti demam denggi, sekarang ni demam denggi bukan main dashyat, sob sob bersabarlah abe mat sabu, rehat-rehatlah diri tu ye.. di selangor sahaja abe mat sabu, kes denggi beribu ooo... dah macam wabak rasanya, negeri selangor antara penyumbang kes demam denggi paling tertinggi dalam sejarah. gempak kan abe mat sabu?

siapa yang lawat abe mat sabu? dalam dok kutuk busuknya kerajaan, khidmat hospital kerajaan juga abe mat sabu nak, takpelah kerajaan bn bukan sekejam dap, agaknya kalau dap memerintah malaysia ni, cas hospital kerajaan agak-agak sama tak harga dia? saja tanya je.

makan bagi sihat ye abe mat sabu

dalam amukan rakyat pasal 20 sen, tapi hakikat subsidi dah tak leh nak kekalkan, almaklumlah rakyat makin bertambah, kenderaan makin bertambah, yang keras kepala pun ramai, eksyen, banyak duit, tapi komplen pun ramai, inilah masalah malaysia sekarang... eh.. terkonar cerita pasal minyak pulak.. sori ye abe mat sabu..

cepat-cepatlah sembuh, nanti dah sihat leh join bang non dengan agenda black29. katanya talian hayat minyak naik ini memberi momentum untuk bang non dengan agenda black29.

mb azmin ali melawat mat sabu di hospital kerajaan tersebut.. hehe


ps: oh abe mat sabu.. pasma apa cerita?

5 ulasan:

  1. Nampak macam bilik VIP (?) Pekik sana sini, maki hamun konon pejuang islam. Masuk la General wad...boleh la merasa realiti...

    BalasPadam
  2. Dia sakit, saya tak kesian. Dia mati pun saya tak kesian. Seorang pengkhianat agama, bangsa dan negara, balaci kepada kafir harbi DAPig - nak buat apa kesian.

    BalasPadam
  3. Bawak2 la bertobat.. Tu baru sikit.. Jgn diuji sampai bawak uncang kencing udah laa..

    BalasPadam
  4. Kesian hishamuddin, mak dia mati...
    Dia kan menteri...mana boleh mak dia mati...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kau demam ke? Knp teruk sgt kau melalut?

      Padam