Isnin, 20 Oktober 2014

MAIS NAFI BERI KELULUSAN PROGRAM PEGANG ANJING


APA TERJADI SEBENARNYA? KALAULAH KATA MAIS TIDAK MELULUSKAN, BAGAIMANA KEPALA SURAT DARI MAIS TELAH TERSEBAR?

HARAP BOLEH MEMBERI PENJELASAN SECARA KHUSUS BAGAIMANA PROGRAM YANG CUKUP JELEK INI BOLEH DIADAKAN DI TEMPAT AWAM?


malah kalau anda melihat gambar-gambar yang mereka sebarkan, gambar wanita bertudung cukup detail dan cukup dramatik gambarnya, siap peluk gomol anjing tu. apa motif? paling best twitter ucapan tahniah dari nurul izzah berkenaan program ini, Islam versi baru bawaan golongan ini bahaya cukup bahaya.



ps: di mana pas selangor? diam membisu macam orang tertelan kasut, isu arak dia diam, isu ini macam nak menghina kita ulama, takkan diam je kot, alueto.

9 ulasan:

  1. Ada siapa-siapa yang tahu siapakah ustaz yang dikatakan memberi tazkirah pada program ini?

    BalasPadam
  2. Semoga ALLAH memberkati usaha Syed Azmi.

    BalasPadam
    Balasan
    1. nak memberkati ape.... buat kempen pun sambil tipu orang ramai... takde kelulusan dari MAIS dan polis pun.... tapi Syed mangkok tu dengan selamba kata ada kelulusan...

      Padam
  3. Parti Pas yg memperjuangkan Islam mana?

    BalasPadam
  4. memberkati program pegang anjing yg sudah sah n nyata haram???allahuakbar..

    BalasPadam
  5. si profit tu ada bela anjing 5 ekor buat apa?, dgn bangga dia cerita dlm profile blog dia, dlm 1 perenggan dia tulis hal anak dan anjing, dlm 1 perenggan beb,1 level perenggan, bmakna kasih ank dn anjing xde beza, malaikat x masuk rumah beb.

    BalasPadam
  6. buat la program menunggang kuda ke...memanah ke.....

    Buat anjing tu jilat kau dik...sambil balik ko nak singgah solat ...tak ke naye tu......pulak kat shoping complex ...banyak lagi benda lain boleh buat dik.

    "mak adik nak bela pupi tu boleh, adik suka la, ada kakak kat taman tu dia peluk ma...boleh la"...scenario macam ni di Tanya oleh anak yang tak mengerti pada ibunya.



    BalasPadam
  7. Mana perkasa, mana jati....kata nak bela islam nak bela islam,melayu. ?.

    BalasPadam
  8. Apasal orang melayu Islam terhegeh-hegeh nak sentuh najis mughallazah, sedangkan bangsa kiasu sendiri jijik dan geli nak sentuh najis sendiri.

    BalasPadam