Isnin, 27 Oktober 2014

PERANAN LIBERAL MEROSAKKAN UMAT ISLAM DENGAN PENGANJURAN 'I WANT TO TOUCH A DOG' - YB SHAHRUM MOHD SHARIF


walaupun penganjur pegang anjing dah meminta maaf diatas kebodohan mereka pada sidang media mereka buat baru-baru ini, tetapi kepala penganjurnya hanya meminta maaf, tetapi tidak berani nak berhadapan dengan soalan wartawan, nampak sangat memang niatnya masa penganjuran itu adalah untuk merosakkan pemikiran umat Islam.

walau dikalangan pemikir liberal menganggap apa yang mereka lakukan tak salah, tapi dikalangan umat Islam di malaysia cukup jelek dengan tindakan penganjur pegang anjing tersebut.


harap memang penganjuran kurang ajar begini tidak berlaku lagi di negeri selangor, kata yb shahrum, dimana suara pas selangor bila perkara begini terjadi di selangor, isu oktoberfest mereka senyap juga, isu pegang anjing pun mereka tidak sikit pun buka mulut, kenapa?

tetapi bila perihal duniawi, hal-hal yang berkaitan umno, mereka tak perlu sehari, malah hanya seminit mereka bersuara garang dan cukup lantang membantai umno walaupun perihal itu bukan perkara yang sensitif pun, apa terjadi dengan pas selangor sebenarnya? dah kena jual maruah mereka kah?

ps: pesan-pesan dekat rakan-rakan, agenda liberal mungkin akan berterusan, kita perlu bersatu dalam menggagalkan agenda busuk mereka di bumi bertuah ini. bersatu kita teguh bercerai kita roboh

5 ulasan:

  1. Baik SPRM dan KDN siasat IC mamat-disyaki-puak SODOM ni serta sekoq lagi penganjur betina yg. disyaki PENYAMAQ Islam (dan disyaki dari SISJAHANAM – kenapa tak nak mengaku pula) - betulkah mereka ni Islam; sebab kat Barat pun, umat Islam pun tak buat kerja GILA mcm. ni! Jgn. pula setelah si dua ekoq org. GILA ni nak minta maaf, terus JAKIM/MAIS tak panggil mereka pula, apalagi sekiranya mereka MENIPU dgn. surat MAIS!

    Aku syak dua ekoq ni cepat nak minta maaf sebab dah gelabah kena panggil dgn. JAKIM - nanti mungkin pecahlah TEMBELANG siapa mereka sebenaqnya dan TUAN si KAPIRDAJAL mana yg. 'sponsor' mereka dan anjing-anjing tu!

    Si KAPIRDAJAL yg. PEROGOL-PEROGOL ANJING/dan binatang lain di Barat yg. sungguh ‘MODEN‘ tu, mungkin diPUJA pula si HIPOKRIT BANGANG ni! Inilah jenis otak LONGKANG!

    Lihat cara hidup si KAPIRDAJAL BINATANG BUAS yang MEROGOL ANJING dan pelbagai binatang, termasuk dlm. ZOO khas, di JERMAN/EU/US - di http://www.dailymail.co.uk/news/article-2352779/Bestiality-brothels-spreading-Germany-campaigner-claims-abusers-sex-animals-lifestyle-choice.html, Bestiality brothels are 'spreading through Germany' warns campaigner as abusers turn to sex with animals as 'lifestyle choice' By Matt Blake, 1 July 2013; dan di http://www.examiner.com/article/states-where-bestiality-sex-with-animals-is-legal , States where bestiality (sex with animals) is legal, August 8, 2011!

    Makcik Sambal Belacan.

    BalasPadam
  2. Ada pekdah ke bbudak kecik diajar pegang anjeng?
    Sotong tu cakap ni utk pendidikan dan diajar sekali cara menyamak.
    Baik diajar pengunjung terutama betina yg menyengeh dapat pegang anjeng tu berzina dan diakhiri dengan 100kali sebatan.

    Lancau untok pendidikan.
    PTUIH!

    BalasPadam
  3. Tak ingat ALLAh ker...tak takut azab ALLAH ker...yea..pernafasan pun dia pinjamkan kepada umatnya....renung-renungkan yea....

    BalasPadam
  4. "Mazhab Maliki kata boleh sentuh anjing. Nak peluk atau nak cium pun boleh. Air liurnya pun harus dan suci. Kita bukan nak suruh tapi nak bagi toleransi," kata Ustaz Dr. Zaharuddin Abd Rahman dalam temubual eksklusif bersama Sinar Harian Online pada Konvensyen Fiqh Rasulullah SAW, di sini, hari ini. BILA USTAZ NAK BERTOLERANSI DENGAN BERGAMBAR PELUK DAN CIUM ANJING NI?

    BalasPadam
  5. Melayu melayu....

    BalasPadam