Rabu, 15 Oktober 2014

perangai mp pkr yang seronok memfitnah permata, siapa lagi kalau haniza talha

Naib Ketua Wanita PKR, Haniza Talha telah memfitnah Permata menerima peruntukan RM711 juta selepas kerajaan memotong subsidi petrol RON95 dan diesel sebanyak 20 sen pada 2 Oktober lalu. 
"Ini adalah fitnah yang terlampau yang cukup ganas yang boleh mengakibatkan sentimen kebencian.
biasalah perangai bebal mp pkr sorang ni kerana seronok nak popular dengan menyerang permata, malah segerombolan cybertrooper pr bukan main hebat mencaci datin rosmah mansur, memang inilah perangai jibrauk golongan pemimpin pr yang ketagih nak cari isu.

sekarang kau menjawab, report polis dah buat, segala fitnah dan tohmahan kau tolanlah ye, jangan nanti buat sidang media, minta maaf atas ketelanjuran memfitnah permata, memang kepala bana namanya.

nak cari isu buat fitnah, dapat kuasa, satu habuk tak boleh pakai, macam ni nak diharapkan menjadi harapan nak memerintah negara? jahanam.


ps: aaa trr trr trr.. berani buat berani le tanggung, nak jadi sengal jadi pengikut ketum pkr, silakan.

4 ulasan:

  1. Tudung labuh dah nampak cantik & ayu..tapi klu hati busuk dan mulut bau bangkai..pakai tudung labuh sampai tapak kaki pun tak guna....ok bye..

    BalasPadam
  2. PERHIASAN MEMANG CANTIK.
    HATI,,,,KALAU KOTOR, KOTORLAH IA.
    ALLAH SESUNGGUHNYA MAHA MENGETAHUI.
    BUKAN PAKAIAN JADI HIASAN, DAN JANGAN LUPA AKAN BALASAN TERHADAP LISAN.

    BalasPadam
  3. ceh dalam jubah penuh dosa...

    BalasPadam
  4. tdung laboh buat cover yg busuk2 tu ler.

    BalasPadam