Rabu, 29 Oktober 2014

PROVOKASI MELAMPAU TERJADI DI ISTANA KEHAKIMAN PAGI TADI

pencacai kolipoaq bang non nak kemaruk nak lakukan sesuatu. semuanya untuk tunjukkan rakyat hakim negara.

rakyat hakim negara abah kau.

sekiranya keputusan tidak memihak kepada bang non/ketum, berkemungkinan anak bangsat keparat keturunan merusuh akan melakukan perkara yang tidak diingini.

diharap pihak berkuasa bersedia.

bibit-bibit nak merusuh tu macam dah ada, almaklumlah dalam kepala otak parti pkr memang asalnya untuk merusuh, memberontak, akal tak dak.

mungkin sebelah tengahari akan lagi hebat provoksinya... kita tunggu





thankz to facebook hassan melayu

ps: budaya merusuh bukan budaya orang melayu dan Islam. malah merusuh untuk individu yang perangainya macam......

11 ulasan:

  1. Kita kesal polis menghalang mereka... Bukankah mereka itu mewakili 30 juta rakyat Malaysia sebagai "Hakim Rakyat" yang bergaji RM200 harian.

    BalasPadam
  2. LEPAS TU JANGAN LUPA KUTIPAN DUIT ELAUN TAU.........

    BalasPadam
  3. Akak2 ni KATA.... ,

    “Siapalah kita utk menghukum orang. Adakah kita melihat perbuatan itu.”

    SPONTAN AKU PUN JAWAB,....

    “ KAK OHHH KAK..... , kalau semua kesalahan kita kena tengok.... saya mintak semua pesalah dan banduan dalam Penjara tu dilepaskan sebab tak da satu pun perbuatan jenayah mereka saya nampak......

    BOLEH KAK...??? SETUJU?

    BalasPadam
  4. Bodo piang...otak kat pungkok..kalu nuaq pungkok bebas hangpa masuk pula ganti tempat dia masuk jel sb merusoh...ingat dia nk p buat mcm hangpa...p rageh polis...dua tkbuat punya..baik dia p rageh pungkok lain...bodo piang punya barua..otak Allah bagi tp perangai mcm kera...sudah lah

    BalasPadam
  5. Ini olang lembu punya olang..talak kelija mau buat....

    BalasPadam
  6. Ayuh cedekiawan agama mai pakat bagi fatwa,mereka yang menceroboh kawaan larangan apa hukum nya?Jangan duk sedap bagi fatwa yang dapat glamour jer.

    BalasPadam
  7. JUSTICE FOR ANWAR.

    Marilah kita bersama tanpa kira apa parti politik UMNO, PKR atau PAS melakukan solat hajat agar YB Datok Seri Anwar dibebaskan segera.

    BalasPadam
    Balasan
    1. what about justice for saiful....kalau dah terbukti liwat berlaku, nak doa apa untuk anwar, anwar..you face the music macam you menari tarian india pusing pusing dengan kain selendang..you did it you face it..we are not involve..why mention umno here and asking to do solat hajat..bukan kah orang umno tak di terima doanya mengikut fatwa ustaz kamu...I can offer my prayer..ya allah makbulkan lah permintaan kami supaya anwar yang telah terbukti merosakkan ugama bangsa dan Negara kami ini di hokum dengan seberatnya..ugama islam mu telah di permainkan, kami umat islam di pecah belahkan..berilah hukuman mu kepada nya melalui kes ini dengan hakim yang telah kamu pileh untuk kebaikan rakyat Malaysia..amin..

      Padam
  8. Kesian abang polis kena kawal orang orang otak taruk kat punggong.Burung unta pon tak rempoh pagar la la bahlol tahap cipan ......penyokong Anwar yang bahlol al banggang .kalau setakat 1000 orang yang berhimpun jangan perasanlah mengaku mewakili majoriti rayaat.....bodoh punya PKR

    BalasPadam
  9. Aku heran betullah PDRM ni - awat tak TANGKAP SI SAMSENG-mcm-GENG KONGSI GELAP ni - ini juga akan menggalakkan perangai macm. GENG SAMSENG-BINATANG BUAS?!

    Kenapalah PDRM tak diberikan senjata mahupun alat lengkap "SWAT-team" sedgkan perhimpunan si PKRSODOM/DAPBANGKAI ni telah menjadi GANAS! Kat Barat pun yg. asyik MELALAK pasl "demokrasi-hak asasi", pendemo BINATANG BUAS mcm. ni akan diSEMBUR dgn. air deras kalau BUAS mcm, ni - dan polis akan berpakaian lengkap mcm. "SWAT team" walaupun dlm. perhimpunan aman!

    Kalau PEMUDA UMNO buat mcm. ni aku syak pasti akan cepat kena TANGKAP! GERAM BETUL aku!

    Makcik sambal Belacan.

    BalasPadam
  10. tanpa nama 1:34

    what about justice for saiful....kalau dah terbukti liwat berlaku, nak doa apa untuk anwar, anwar..you face the music macam you menari tarian india pusing pusing dengan kain selendang..you did it you face it..we are not involve..why mention umno here and asking to do solat hajat..bukan kah orang umno tak di terima doanya mengikut fatwa ustaz kamu...I can offer my prayer..ya allah makbulkan lah permintaan kami supaya anwar yang telah terbukti merosakkan ugama bangsa dan Negara kami ini di hokum dengan seberatnya..ugama islam mu telah di permainkan, kami umat islam di pecah belahkan..berilah hukuman mu kepada nya melalui kes ini dengan hakim yang telah kamu pileh untuk kebaikan rakyat Malaysia..amin..

    BalasPadam