Khamis, 13 November 2014

bila penikam belakang mencanangkan spikulasi yang tidak betul berkenaan umno selangor dan noh omar


isu umno selangor yang sengaja diambil kesempatan oleh segerombolan manusia gila jawatan.

ada segerombolan manusia yang mungkin kerjanya mencari salah, ambil kesempatan dan hanya pandai mengkritik dan menikam belakang diatas teguran pm najib ke atas umno selangor dan umno seluruh bahagian negara, semasa konvensyen umno selangor baru-baru ini.

apakah sebenar niat segerombolan manusia dalam parti yang sama ini mampu lakukan, hanya terbatas menyalahkan diatas kelemahan dan ketidak stabilan umno, memberi idea bernas dan bekerjasama jauh sekali, ini semuanya kerana kuasa, nak hijack kuasa dengan cara yang mungkin menguntungkan segelintir mereka.

tetapi kesedaran akar umbi adakah sedar sebaik boleh, sekiranya segerombolan manusia gila kuasa ini memainkan peranan dalam menjatuhkan peranan noh omar, percayalah perpecahan akan berlaku lagi teruk, sepatunya anasir perosak yang motifnya nak jahanamkan umno selangor dengan cara tukar kuasa secara kotor, dibersihkan dari umno selangor secepat mungkin.

siapakah yang arahkan (bayar) penulisan yang tidak betul ini di portal post metro? niat memecah belahkan terlalu ekstrim, cukup kotor.


tertanya juga apakah dengan penukaran kuasa secara kotor boleh membuatkan umno selangor itu lebih baik? kata-kata segerombolan manusia gila kuasa itu mungkin sangat suka, gembira kerana tampuk kuasa dah diperolehi, tetapi peranan mereka adakah kerana nak memulihkan umno selangor atau menjahanamkan terus umno selangor?



ps: nak membunuh atau terbunuh, itu prinsip segerombolan manusia gila kuasa ini.

baca seterusnya

klik sini

3 ulasan:

  1. Kalau macam ni lah ahli2 dan pemimpin2 UMNO bercakaran sesama sendiri, macam mana nak menang piliharaya ke-14?????? Haiya...... boloh punya olang.
    Nota: Sepatutnya dari sekarang dah bersatu hati merancang dan execute plan untuk menang pilihanraya ke-14....... Ala butut ka...?????? Hantam saje lah LABUUU..........

    BalasPadam
  2. Payah mcm ni..ini lah problem dia..org bg pandangan yg org selangor menyampah dgn noh omar,..kalo menang tg karang bole menang satu selangor lain la citer..da 2 kali ke laut..tak paham paham..ini da bukan BODOHH lagi tapi BENAK!!

    BalasPadam
  3. Membanteras rasuah tanggungjawab bersama.Mohon bantu kami membanteras rasuah.Dalam masa terdekat kami akan bongkarkan rasuah dan penyelewengan beberapa agensi kerajaan dan glc.Mohon pautkan blog kami di blog tuan

    BalasPadam