Selasa, 11 November 2014

krisis air punya pasal, 30 syarikat di selangor gulung tikar

Dalam keseronokan pemimpin PR bercerita tentang simpanan 3billion di Selangor, sampai jadinya idea langkah kajang untuk menjatuhkan Khalid ibrahim.

Krisis air yang berlaku awal tahun ini cukup memberi kesan kepada ekonomi di Selangor, bukan hebat dengan ceritera kartun politik cara PR, tetapi kerana sikap berpolitik 24 jam itulah punca banyak syarikat di Selangor ini terpaksa ditutup.

Azmin selaku mb baru perlulah melakukan solusi untuk meningkatkan tahap ekonomi yang berkesan, bukan harap sumber ekonomi gelap je, almaklumlah kawasan toit-toit terlalu banyak di bumi Selangor ini.

Realiti yang di tutup rapat PR...

11 ulasan:

  1. Kerajaan Najib Ah Jib Gor Haram jadah, Kerajaan Jahanam Celaka Memeras Darah Rakyat..

    Kerajaan Najib Babi Ah Jib Gor Buat Bisness Melalui 1MDB RUGIIIII

    Yang terpaksa tanggung adalah Rakyat...

    Kurangkan subsidi Minyak Klentong Rakyat..Minyak Dunia Turun

    Kenakan GST, Naikkan Tarif Elektrik, sebab 1MDB niaga elektrik

    Kerajaan Najib Gila Babi Takut BINI ROSMAH.. 30%, RUGI RUGI RUGI..

    RAKYAT TANGGUNG TANGGUNG TANGGUNG...

    UMNO PAS... Belalah nasib Orang-orang Melayu..

    Rosmah Berkuasa dalam Kerajaan, CHARGE 30%..

    OPR nak naik pon Rosmah celaka Nak bahagian..

    Buat Kedutaan Asing pon Rosmah Nak Bahagian dia 30%

    Rosmah Ketot siapa pulak, siapa jadi Perdana Menteri ?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kah kah kah kah...anjing DAP PUKIMAK copy and paste.

      Woi anjing! Buat kerja lu betoi betoi la. Malas punya anjing! Copy and paste je ke???

      Padam
  2. Tanpa nama atas ni gila pa meracau meroyan kesana kemari.Buat semak btul. Pi tido la ..

    BalasPadam
  3. Masa saya jumpa najib nak minta bantuan rosmah siku najib jangan kasi. Najib dengan moidin dengan gaduh sekarang ni.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Eh, tak tahu malu ke? Asyik mintak bantuan je 24jam.....Memang kau jenis yang MALAS. Tak dapat bantuan, terus jadi anjing DAP...dapat upah tulang babi.....tahniah!

      Hidup UMNO! Terlalu banyak jasa2 mu kepada kaum Bumiputera setelah 57 tahun memerintah. Semoga pemerintahan UMNO/BN berterusan 1000 tahun lagi!

      Padam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  5. Hang semua tengok tak rosmah siku najib masa Majlis Jokowi dilantik presiden .. aku tak boleh bayangkan macamana rosmah senggol senggolan najib dibelakang orang ... bertuah betul kau dapat rosmah..bertuah juga kau jadi pm ...pepatah melayu kata ..yang baik jadikan teladan ..macam Tun Dr Siti Hasmah tu ... relaks je..buat dek je ..tak ada pun aku dengar cerita sewel tentangnya .. najib ... najib ....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kah kah kah kah kah topik2 anjing DAP hari ini adalah DS Rosmah.
      Memo baru keluar dari ibupejabat redbin.

      Jing....jing.....

      Padam
  6. Rugi org dia nmpk rugi dkt tmpt sendiri dia buat2 buta, musibat PR ni

    BalasPadam
  7. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam