Selasa, 18 November 2014

TELEKUNG FROZEN? PULAK DAH

apa kejadahnya, memanglah filem animasi diminati kanak-kanak tu boleh membawa untung sekiranya dijadikan baju, beg, patung dan sebagainya, tetapi sampai tahap begini cara nak cari untung agak melampau.

nanti kanak-kanak yang guna telekung ini time sujud udah fikirannya nyanyi lagu 'let it go, let it go". uish, ni mesti idea bisnesman super kiasu ni, arhh biarlah, memang pun mereka tau, orang melayu adalah pembeli terbesar produk-produk dari filem animasi ini.


ps: mat salleh buat filem, orang cina buat produk dari animasi tu, yang tukang jual orang kita, yang tukang beli orang kita... ya kita perolehi kemenangan yang kelapanratus.

2 ulasan:

  1. Mana boleh di buat sembahyang ada gambar binatang , binatang lah siapa yg buat telekung binatang ,

    BalasPadam
  2. Telekungnya bagus dan cantik, cocok dipakai buat mukena umrah :D

    BalasPadam