Khamis, 27 November 2014

tindakan portal malaysian insider buat tajuk membangsatkan dan sengaja meletak gambar noh omar, mungkin bakal disaman

inilah peranan media pr, membuat status tajuk boleh bikin perang, dah memang itu cara mereka, fitnah, bakar line, membuat point luar tajuk, menjadi batu api, sememangnya itulah peranan media-media mereka dengan umno terutamanya.

malaysian insider memfitnah ds noh omar dengan meletakkan tajuk

"Duit kami lebih banyak dari kerajaan negeri, kata umno selangor"

tetapi meletakkan gambar ds noh, sebenarnya apakah niat sebenar malaysian insider?

setelah diviralkan perkara tersebut oleh facebooker dan blogger, malah portal, malaysian insider membuat perubahan dengan meletak gambar bangunan umno selangor.

ds noh memberi masa 2 minggu untuk malaysian insider meminta maaf atau tindakan saman ke atas mereka.



8 ulasan:

  1. Bukan hendak kata, apa guna lagi menyuruh memohon maaf ? Ini sudah tidak matang jika masih bersikap sebelum perubahan dalam PAU sekarang !

    Bertegas ! Media ini selalu " damage first secara viral " dan bila sudah di olah begitu impak nya sudah tentu tersebar luas secara negatif selari "niat" mereka ! Maka pembunuhan karakter akan terjadi bila rakyat sudah terpengaruh memberi komen buruk.

    Sebagai peguam masakan Noh Omar tidak tahu bertindak keras ! PR berjaya dengan cara ini dan di ulang-ulang... saman dengan tuntutan kos berjuta !

    Kurang ajar tidak prihatin, balas lah keadaan sama semoga tidak berulang lagi. Ini bukan kebebasan akbar. LGE dan sekutu nya pun tidak terima, betul tak ?

    BalasPadam
  2. Saman terus je la. Nk bg masa apa lg. Itu saja cara nk ajar mereka supaya lebih beradab. Saman sampai bankrup!!!

    BalasPadam
  3. Ini portal yahudi tugas mereka memburuk2kan, menyerang pihak kerajaan kkenapa dibiarkan melakukan sesuka hati mereka......

    BalasPadam
  4. Terus saman. Bila sabit ternyata memang niat jahat biar mereka pandai bayar saman. 500juta jangan sikit kurang. UMNO mengambil masa lebih 50tahun jgn pandang murah! 500j saman malu dan lain2. Kasi ajar kaw kaw..

    BalasPadam
  5. Saman la kalu berani........

    BalasPadam
  6. Harapnya YB DS Noh saman BERATUS JUTA MInSS ni! Lepas tu, si SS ni akan MENGEMIS kat PENAJA PENDATANG KAPIRDAJAL DAPBANGKAI Barat-ZIONISNya!

    Nenek TUA Sambal Belacan.

    BalasPadam
  7. PEMBETULAN:

    Harapnya YB DS Noh saman BERATUS JUTA MInSS ni! Lepas tu, si SS ni akan MENGEMIS-mcm-KULI kat PENAJA PENDATANG KAPIRDAJAL DAPBANGKAI/PKRSODOM serta TUAN Barat-ZIONIS depa!

    Nenek TUA Sambal Belacan.

    BalasPadam
  8. ̢ ̰ ̥ ̢ ԇ ̀ ̺ ̤ ̻ ̠28 November 2014 9:18 PG

    xde telor, rakyat xkn tau hal sbenar klu x saman.

    BalasPadam