NI SURAT DEAL KE APA NI? MAKIN TERUK PKR NI


DAH TERSEBAR DILAMAN SOSIAL YANG KATANYA SURAT INI ADALAH UNTUK DEAL LAST KOPEK DENGAN MB KHALID IBRAHIM SUPAYA MELETAKKAN JAWATAN MENTERI BESAR.

PKR NI KIRA PARTI PALING RASUAH AKU RASA, DENGAR KATA RAMAI DIKALANGAN AKAR UMBI DAH BERBULU TAHAP LANGIT DAH DENGAN KEPIMPINAN PKR YANG TERANG-TERANG GILA KUASA.

MENGATA UMNO DIA YANG HEBAT, TAPI REALITINYA MEREKA LAGI SUPER HEBAT DENGAN KRONISIME, RASUAH, NEPOSTISME DAN KUKUBESI.

DIAM MEMBISU PEKAKAS TEGAR PR, TERUTAMA PAS, KALAU KAT UMNO MEREKA TAJI SAMPAI GIGI PALSU TERCABUT, TAPI ISU INI, KRIK KRIK TAK BERBUNYI.. AJE GILE...


ps: surat tu berkemungkinan palsu untuk menjatuhkan maruah khalid ibrahim, gila siak pkr ni, gila babi

1 ulasan:

binatang misteri mengemparkan penduduk


CALIFORNIA – LOS ANGELES. Komuniti masyarakat di selatan California gempar dengan kehadiran seekor binatang misteri berjalan-jalan di sekitar kawasan perumahan di pinggir bandar Norwalk, Los Angeles.

Kelibat binatang tersebut dirakamkan oleh kamera litar tertutup (CCTV), awal pagi pada Jumaat lepas.

Dalam rakaman tersebut, binatang tersebut dilihat berjalan tenang melepasi kawasan parkir kereta di kejiranan tersebut.

Memetik laporan oleh sebuah portal hari ini, haiwan tersebut mempunyai saiz sebesar anjing dewasa, berkaki empat dan mempunyai ciri-ciri seperti harimau atau singa gunung.

Namun kenyataan tersebut disangkal oleh Jabatan Ikan dan Hidupan Liar California bahawa ia bukan dari jenis singa gunung.

Dalam pada itu, seorang Professor dari Pusat Penyelidikan Universiti Minnesota, menyokong kenyataan yang dikeluarkan Jabatan Ikan dan Hidupan Liar California.

Menurutnya, haiwan tersebut tidak mempunyai persamaan dari jenis harimau kumbang atau singa gunung namun ia lebih menunjukkan ciri-ciri seperti singa Afrika.

Menurut jurucakap Zoo San Diego, haiwan itu digambarkan sebagai salah satu daripada haiwan jenis ‘kucing besar’ namun tidak dapat dipastikan sejauh mana kebenarannya.

Pihak peronda sudah diarah untuk melakukan rondaan dan kawalan di kawasan kejiranan tersebut dan para penduduk yang melihat kelibat haiwan tersebut pada masa akan datang diminta untuk menghubungi pihak berkuasa dengan segera.

sumber-sinarharian

0 ulasan:

pesta bogel di teluk bahang, pulau pinang membuatkan pas semakin muntah darah



ni kira lagi advance tahap dewata raya ni, ni kira macamana ni? agak-agak pekakas pas yang jumud takkan tak leh bagi dalil isu ini? dulu kes lebih kurang macam ni berlaku dekat sabah tak salah, bukan main melalak ye... yang aku tau pemimpin pas merah padam ini, isu macam ni boleh merosakkan imej pr.. zaman bn tak gini brader.. lu pikirlah sendiri.

ps: aje kulup telor cina kiasu ye wakakaka... puih

9 ulasan:

dah main tarik tali dah dengan pdrm, sampah punya peguam negara!


ni apa cerita ni bedul? baru sekarang nak buka mulut? dah semakin panas semakin ketara impak dia terhadap perpaduan sesama agama dan bangsa, baru terhegeh-hegeh nak buka mulut? dah pdrm pulak dia alihkan masalah.

malaysia ku semakin tidak aman dengan suasana alam cyber menjurus menyerang agama Islam, orang melayu dan raja-raja melayu.

jadi kalau pdrm pun akan keluar stament macam-macam, harap kementerian dalam negeri jangan diam membisu ye, sekarang ni hari-hari ada saja post dari facebook yang menghina agama, melayu dan raja, malah keterlaluan..

aku terfikir adakah mastermind sialan mana yang arahkan post-post dari facebook menghina dan mencaci ini kerana ada agenda lain?

adakah isu-isu ini untuk menaikkan kemarahan orang melayu? ce fikir?

6 ulasan:

setakat mana umat Islam di malaysia ini boleh menahan sabar semaksimum yang mungkin?

kalau diikutkan, impak penghinaan dan cacian segelintir orang kafir otak bangsat di tanah melayu ini terhadap orang Islam dah boleh dikira level kurang ajar yang keterlaluan.

makin menjadi, baik cina, baik india, agak-agak apakah punca jadi macamni? dunia cyber membolehkan wajah sebenar segelintir kafir di malaysia ini menunjukkan taring mereka, kita umat Islam masih bersabar, dari isu namawee, alvin, wave dia makin dashyat sejak dua menjak ini.

tertanya juga, pdrm, kdn mampu senyapkan saja ker isu berat ini? tapi bila orang Islam terlebih bersuara terhadap bangsa lain, bukan main cepat kena dakwa, sepantas kilat beb, tapi bila si kafir buat onar menghina Islam, macam siput babi mereka nak selesaikan, apa kejadah double standard macamni?

nak jaga harmoni memang sepatutmya, tapi bila isu agama Islam buat slow-slow pekak, akan membuatkan suasana keharmonian tu agak terganggu, mohon sangatlah kepada pdrm dan kdn ambil pusing isu-isu berat ini, sejak ISA dihapuskan, ramai melihat keadaan agak kacau sedikit dengan wujudnya golongan biadab sebegini.

Adil untuk semua!!!

7 ulasan: